tiistai 10. kesäkuuta 2014

| Leopardin aika


Vuosi sitten loppukesästä ostin Vansit, joiden vuorikangas oli leopardikuvioinen. Silloin suhtauduin leopardikuosiin jokseenkin varauksella mutta kuitenkin vähän silleen kiinnosti.

Sitten keräsin Pinterestiin tyyli-inspiraatiota ja huomasin, että siellä vilahteli leopardikuviota harvakseltaan, mutta säännöllisesti.Talven yli asiaa harkittuani tulin siihen päätökseen, että tänä kesänä on leopardiballerinojen aika!

Se olikin sitten helpommin sanottu kuin tehty, ei nimittäin parillakaan kauppakierroksella paikallisista putiikeista löytynyt yksiäkään leopardikuvioisia ballerinoja. Sitten alkoi metsästäminen netistä, mutta jostain syystä aina kävi niin, että jos löysin mieleisen näköiset, ne oli a) hirvittävän kalliit, b) koko oli lopussa tai c) verkkokauppa ei toimittanut Suomeen. Lopulta etsintä tuotti tulosta ja Bubbleroomista löytyi nämä kisutossukat kohtuulliseen hintaan. Tietysti koon ja mallin sopivuutta sai jännittää siihen asti kun kannoin paketin kotiin Postista, mutta onneksi olivat sopivat. Nyt kelpaa nimittäin tepastella!

Saa nähdä, mihin sitä seuraavaksi höpsähtää. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti