keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

No se tukka | How the hair turned out

En sitten raaskinut vielä luopua vaivalla kasvatetusta tukastani ihan kokonaan, joten mitään täysin uutta ja järkyttävää ei kampaajalta loppujen lopuksi kävellyt kotiin. Paksu tukko hiuksia tosin jäi kampaajan lattialle, kun entistä sivusiilin poikasta kasvatettiin vähän (aika paljon) suuremmaksi. En nyt sitten tiedä, helpottaako tämä juhlakampausten tekemistä mitenkään merkittävästi, mutta ainakin itsellä on taas sellainen olo että tukka on kuosissa. :D 

Ja sai muuten olla viimeinen kerta hetkeen että tungen omaa naamaa blogiin, kahtena päivänä peräkkäin tuntuu melkoiselta liioittelulta. 

So nothing mindblowing happened at the hair dresser today. The small sidecut I had just grew a little bigger (or a little more than little). I don't know if this helps in making any kind of fancy updos but at least I'm comfortable with my hair again. And this will be the last time in a long while that I'm putting my own face in here, two days in a row feels a bit too much. 

4 kommenttia:

 1. Tosi cool! Sopii sulle todella hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii, kiitos! On aika tavalla samanlainen kuin mulla oli kaksi vuotta sitten, mutta varmaan just siksi tuntuukin niin kotoisalle. :)

   Poista
 2. Ihana tukka, sopii kyllä siulle hyvin! :)
  Itsellä oli tuollainen, vähän pidemmällä siilillä vain, tuossa jokunen vuosi sitten. Myöhemmin se kadutti, mutta silti pidän tuollaisista joillakin tapaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ^^
   Mullakin tosiaan oli tämmöinen jo aiemmin, mutta sitten kasvatin sen pois kun aattelin että se on jo ihan vanha juttu. Sitten sitä tuli niin ikävä että kahden vuoden kasvatustyö valui puolessa minuutissa parturin lattialle. :D

   Poista