sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Teehetki Botanialla | Tea Break at Botania

Tänään ripustettiin taiteilijatoverien kanssa näyttelyä Botanialle. Näyttelynripustuskahvit ja -teet juotiin tunnelmallisella sisäpihalla. En pane lainkaan pahakseni, että tämä mielettömän kaunis syyssää vain jatkuu jatkumistaan. Tarkoitus on juoda vielä niin monet ulkoteet kuin suinkin!

PS. En tiedä paniko kukaan edes merkille, mutta testailen tässä blogin visuaalisen ilmeen muuttamista kuvien avulla. Yleensähän olen tottunut käyttämään mahdollisimman 'muhkeita' kuvia, joissa värit ovat lämpimät ja kylläiset. Nyt on testissä tällainen hailakampi ja vähän viileämpi värimalli, joka tuntuu Instagramin myötä olevan kovin muodikas blogeissakin. (Hyvänä esimerkkinä vaikkapa Värikästä, joka on minusta tosi kaunis blogi.) En tosin ole ihan varma, onko tämä nyt sitten minun juttu vai sopiiko tänne kuitenkin paremmin sellaiset värikkäät ja lämpimänsävyiset otokset. Ehkäpä jätän hömäkät kuvat ja hempeät jutut hipstereille ja pysyn lestissäni...

Today we hung an art exhibition to botanical garden Botania with two fellow artists. Afterwards we had afternoon tea at the inner yard of the garden and it was absolutely lovely. I don't mind at all that this fantastic weather just seems to go on and on. There is plenty of time to stay indoors and be miserable when winter kicks in, so right now I'm going to take the pleasure out of this weather and have as many tea breaks out as I possibly can! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti