tiistai 17. syyskuuta 2013

Ihana koti: toverit L&A | A Wonderful Home of L&A

Viime syksynä esittelin täällä toverien T&J kotia, nyt olisi vuorossa seuraava kaverikoti! Ihanat kamut L&A ovat muuttamassa pois (snif), joten nyt jos koskaan on ajankohtaista saada langoille kuvat jotka otin jo kesäkuussa.


Näitä ihania House of Rymin kuppeja on pakko ihastella joka käyntikerralla.


Tästä voisin olla melkein kade: kirjahylly keittiössä! Tosin en osaa päättää kumpi on hienompi juttu, kirjahylly siinä missä pitäisi olla tiskikone, vai se että siinä kolossa oikeasti on se tiskikone.
Tästä toverikodista tykkään kun se on niin värikäs ja kodikas ja L jaksaa aina tuunailla kaikkea jännää. Tuo valkoinen rottinkituoli toiseksi alimmassa kuvassa löydettiin Kontista ja se oli silloin melko karussa kunnossa, mutta niin vain toveri sai sen näyttämään kuin uudelta (ainakin melkein). Sitäkin voisin himoita itselleni jos olisi paikka mihin laittaa. (Tästä kodistahan on peräisin se nahkanojatuoli, joka tässä postauksessa nähtiin.)

This is the home of my awesome friends L&A who are soon moving to another town. I thought it's about time to share these pictures that I took already in June! I like the way this home is so colourful and cosy with grandma-furniture (hooray for rocking chair!) and second-hand findings (like that white wicker chair that wasn't white when we found it ;)). 

3 kommenttia:

 1. Ihanan persoonallisia yksityiskohtia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Tuolla käydessä on kiva tihrustella ympäriinsä, useimmiten sieltä aina bongaa jotain uutta jännää mitä ei ole ennen nähnyt. :)

   Poista
 2. Hei,

  blogissani olisi sinulle pieni haaste. http://ajatusaarteita.blogspot.fi/2013/09/haaste-1111-asiaa-minusta-ja-11.html

  T: Lea

  VastaaPoista