tiistai 3. syyskuuta 2013

Lisää työpöytäsuunnitelmista + olohuone | Back to work space plans + living room

Nyt näkyy blogissa jotain mitä ei ole ennen nähty, nimittäin meidän olohuone kokonaisuudessaan! Yleensä on tullut huolellisesti rajattua isännän tietokonepöytä kuvista pois, mutta nyt sekin on pakko näyttää koska se sattuu sijaitsemaan juuri sillä seinustalla jonne olen oman työpisteeni aikonut. 
Meidän olohuonehan on sinänsä vähän hassu, että se on suhteellisen pitkä mutta käyttötilaltaan aika kapea. Ylimmässä kuvassa keittiö jää vasemmalle, ja kulkureitti sinne olisi hyvä pitää jokseenkin vapaana, mikä rajoittaa jonkin verran huonekalujen asettelumahdollisuuksia. 

Nythän olisi ajatuksena kääntää huoneen järjestys toisin päin, eli isännän tietokonepöytä ikkunan luokse ja tv tuolle seinustalle, missä tietokonepöytä nyt on. Kunhan ensin mallaillaan ajatuksen toimivuutta siltä osin, seuraavaksi olisi tarkoitus hankkia pienempi tv-taso (tyyliin perunalaatikko?) ja sen viereen kapea pöytä+hylly-yhdistelmä joka veisi lattiatilan sijasta seinätilaa. 


Toisin sanoen visioikaa sielunne silmillä tämä upean informatiivinen piirros tuohon alempaan kuvaan. Miltä näyttää? (Itse pelkään, että ahtaaksi käy. Piirrosta tehdessäni muistelin tuota seinää leveämmäksi kuin se onkaan.)


Työpisteen tyylistä voi katsoa mallia esimerkiksi Pupulandian kotitoimistosta (Pinterest-linkki, koska Lily ei tällä hetkellä futaa niin kuin pitäisi) tai vaikkapa tästä kuvasta. Tuonne Pinterestiin tuli puolivahingossa tosi monta kuvaa joissa on käytetty nimenomaan String Systemiä, koska niissä on sellaista keveyttä ja kompaktiutta jota nyt haetaan. Itse on tosin tarkoitus etsiä jokin persoonallisempi (=halvempi) ratkaisu, jota silmä kehtaisi kuitenkin katsella. Sellaiset toimistokiskot olisivat kyllä aika kätevät, mutta ne riipii ainakin miun silmiä siinä määrin että pliis ei.

Kassellaan mitä tuleman pitää!

PS. Tarkkasilmäisimmät varmaan huomasivatkin, mutta niinhän siinä kävi että meitsikin sortui uudistettuun ja kehuttuun Annoon.  Viime viikolla kehystä Anttilasta hakiessani juoksin liinavaateosaston läpi ja noita raidallisia tyynynpäällisiä oli siellä alennushintaan 3e/kpl. Arvoin ja kääntelin ja mietin ja meinasin jo jättää ostamatta, mutta ostin kuitenki. Sininen raita on justiin samaa sävyä kuin sohva, hyvä mie. Keventää vähän tuota valassohvan ilmettä.

So this is what our living room looks like in its entirety. I am planning to switch the furniture around so that tv comes to where the computer desk is now. Also, I'm planning to fit the tv in a smaller space so I can have my work space next to it. See the very informative drawing? Well, that's about how it should look like. Check my Pinterest board "Workspaces" to get an overall idea of the style I'm looking for.  I'll keep you guys informed on how the work space project goes! 

2 kommenttia: