keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Keskiviikkovaatteita | Wednesday Outift

Lilyssä on menossa asukuvaviikko. Koska sattui niin että tänään oli tarpeen pukea asiallisesti kun piti käydä asioimassa kaupungilla, nakitin samalla reissulla siskon ottamaan kuvia niin pääsenpähän itsekin tähän riemuun mukaan. (Ja onhan se kiva nyt sitten sitä uutta tukkaansa työntää joka paikkaan öhöh.)


Mitä vaatteisiin tulee, niin kokonaisuudessaan tummansiniset farkut ja kauluspaita villapaidan alla meinasi aiheuttaa asiallisuusöverit. Mutta kun kerran sille linjalle lähdettiin, niin tungin portfolioni äidin vanhaan työsalkkuun (joka pääasiallisesti roikkuu meidän makkarin seinällä ja joka ei muuten kunnolla näköjään edes näy näissä kuvissa) ja laitoin jalkaan Tanskasta halvalla löytyneet keinonahkakengät. Ainoastaan aamupäivällä tarvitut muhkuhuivi ja parka (Tanskasta sekin, piti olla vettähylkivä takki niissä keleissä) veivät luukkia vähän rennompaan suuntaan. Neulepaita löytyi kirppikseltä ja pilkullinen kauluspaita on toverin kirppiskasasta lunastettu ja varsinkin ensinmainitusta tykkään kuin hullu puurosta. (Mmmm, vispipuuroa...)

Mitä asukuviin noin yleensä ottaen tulee, niin avaudutaan nyt sitten omista näkemyksistäni (joista kenenkään ei tarvitse olla samaa mieltä): Ensinnäkin olen sitä mieltä, että useimmiten tyyliblogeissa on aina ihan liikaa (toisiaan muistuttavia) kuvia. Useimmissa tapauksissa yksi riittäisi, yksityiskohtakuvien kanssa maks. 5 kuvaa on minusta ihan riittävän informatiivinen määrä. Toisekseen olen sitä mieltä, että useimmiten kaikenlaiset hienot ja mietityt ja coolit poseeraukset on lähinnä häiritseviä. Varsinkin se klassinen jalat ristissä -asento, siihen voi sanoa vain MIKSI. Sanokaa mitä sanotte pönötyskuvien tylsyydestä, mutta ainakin Eeva Kolun pönötykset on just sympaattisia ja mutkattomia ja olisinpa itsekin yhtä söpö pönöttäessäni. Pönötykset FTW.

Today I had to go to town on some official business so I had the chance to look official as well. For me blue jeans and a dress shirt under a sweater are as official as you can get. (I don't even own a traditional blazer, so let's not go there.) The parka jacket and huge scarf made the whole thing a little less stuffy, if you see what I mean. The sweater is a second hand find and I absolutely adore it right now. The dress shirt is also second hand, I bought it off my friend's thrift pile. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti