torstai 5. syyskuuta 2013

Syyspäivä maalla | Autumn Day at the CountrysidePari päivää maalla. Reissu sienimetsään (ilman kameraa). Iltapäivätee ulkona, omenakakkua (vähän vaihtelua kesäkurpitsalle, sitä on kaikkialla). Kissa katollaan lämpimällä betonilla (toinen on tilapäisesti hukassa, toivottavasti se tulee takaisin kotiin ._.). Lentokoneita ja apilanlehtiä ilman sen suurempaa syytä, innostuin vain leikkimään kameran kanssa kun eilen juteltiin tulevasta kuvauskurssista. Muiden asiasta kiinnostuneiden kanssa puhuminen on aina kaikkein inspiroivinta, olipa kyse sitten valokuvaamisesta, maalaamisesta tai ruuanlaitosta. 

I'm staying a couple of days at the countryside (at my parent's place, that is). Today we had afternoon tea with apple cake in our garden. I also toyed a little with my camera, inspired by conversation with other photography enthusiasts yesterday. 

3 kommenttia:

 1. Kissa katollaan! Hyvän mielen kuvia :) Uusi tuttavuus tämä blogisi, törmäsin seilaillessa sivulta toiselle.

  Brändössä olisi sinulle haaste:
  http://doitinbrando.blogspot.fi/2013/09/haasteella-heitetty.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kissat varsinkin on sellaisia joista tulee väkisin hyvälle tuulelle. ^^ Kiitos haasteesta, pyrin paneutumaan siihen lähitulevaisuudessa! (Miksi mulla on tunne, että on tainnut jäädä joku aiempikin vastaava 11 kysymyksen haaste vastaamatta. Hups. Ehkä korjaan tilanteen nyt tuplasti!)

   Poista
 2. Ihania kuvia! Nimenomaan hyvä mieli tuli näistä heti aamulla :)

  VastaaPoista