perjantai 5. heinäkuuta 2013

Mökkitunnelmia | Staying at the Summer Cottage

Juhannuksen jälkeen alkoi semmoinen haipakka ja viipotus ja järjestäminen että blogi on ollut tärkeysjärjestyksessä siellä listan häntäpäässä. Viime viikonloppuna vietettiin sekä taidenäyttelyn avajaisia että omia maisterivalmistujaisiani, joten tekemistä riitti ihan kiitettävästi. Niistä lisää myöhemmin, nyt hotopaketti mökkitunnelmista. Koko puuhaviikon ajan sai aina iltaisin (ja välillä kesken päivänkin) vetäytyä kesämökin rauhaan grillailemaan, uimaan ja saunomaan. Mökillä ehdittiin olla niin porukoiden, toverien kuin isännänkin kanssa, ja toiveissa on, etteivät kesän mökkeilyt vielä tähän loppuneet.

(Kuvia läpi käydessäni huomasin, että mökillä ollessa kamerakin oli nähtävästi loma-asetuksilla, ei nimittäin ollut kuvasato kovin kummoinen.) 


Riippumatto on kyllä uskomattoman hieno keksintö.


Purilaiset pääsi ehkä hieman kärähtämään.


Tämän pitäisi olla se superkuu, mutta ei se kyllä erityisen superilta näytä.Käytiin katsomassa myös kyläyhdistyksen maisemanhoitolampaita. Hotailu jäi lyhyeen kun sadekuuro yllätti.


Isäntä teki karamellisoituja ananaksia. Tämän herkun kanssa olis pitänyt olla jäätelöä. Ehkä ensi kerralla sitten. 

Last week we prepared both our art exhibition and my graduation party that were held on the countryside. During the busybusy week I stayed the nights at our summerplace first with my friends and then with my boyfriend.  On the hottest days we just left everything and drove to the cottage to have a nice afternoon swimming in the warm lake. I hope my cottaging days aren't over yet for this summer, because I enjoyed my time there very much. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti