maanantai 22. heinäkuuta 2013

Tukkadilemma | Hair dilemma

Sehän meni niin, että ensin totesin, että tukka on aika reuhka ja juhlia tulossa ja pitäis mennä parturiin. Sitten varasin parturiajan (okeiokei kampaaja!) ylihuomiseksi. Sitten tajusin, ettei mulla ole minkään maailman käsitystä siitä, että mitä tälle päällensä nyt sitten tekis. Koska eihän se nyt oo mistään kotoisin  että käy puolen vuoden välein kampaajalla ja silloinkin vaan tylsästi sanoo että no ohenna vähän ja leikkaa tuo otsis kuosiin. Ei myyr, jotain jännempää tarvii nyt keksiä. Se otsiksen mie pystyn nyrhäämään itsekin jos tarve vaatii, kyllä kampaajan kyvyille pitää antaa tekemistä! Ja varsinkin nyt kun värin kanssa ei tule enää kikkailtua, niin leikkaus saisi sitten olla vähän jännempi ettei mee ihan tylsistelyksi elämä. 

FYGWSH
Monta kertaa on tehnyt mieli lähteä tälle linjalle mutta rohkeus ei ole riittänyt.

FYGWSH
Pixie-leikkaus mulla joskus oli, mutta en oikein tuntenut oloani kotoisaksi siinä. 
(Toisin sanoen käytin vuosikaudet noloa huivia, koska en tykännyt tukastani. Never again.)

Screenmusings.org
Amélie-leikkauksesta olen myös toisinaan haaveillut mutta ollut vissiin aina sitä mieltä, ettei se sopisi mulle.
Eihän sitä tietysti tiedä jos ei kokeile.

Theory Hair Salon
Sivusiili puolestaan on tullut kokeiltua sekä vähän maltillisemmassa että överimmässä mittakaavassa.
Onhan se ihan hauska, mutta alkaa olla aika nähty.

Girls With Short Hair / Wip-Hairport
Maailmalla näkyi viime kesänä aika paljon niin sanottuja baby bangseja eli tosi lyhyttä otsista. 
Jostain syystä tämä tuntuisi kaikkia siilejä ynnä muita repäisevämmältä ratkaisulta. Hmm.


Erityishienoja epäsymmetrisiä ja muuten persoonallisia leikkauksia on lissabonilaisen Wip-Hairportin Flickr-galleriassa. Jos etsiskelette vähän erilaista tatsia tukkaanne ja haluatte nähdä miltä hiusmallit näyttävät ihan tavallisten ihmisten päässä ilman studiomeikkiä ja -valaistusta, kannattaa suunnata tuonne. Fuck Yeah Girls With Short Hair -tumblr on aika ilahduttava kokoelma lyhyitä hiusmalleja, sielläkin suurin osa ihan tavallisten tyttöjen päässä.

Internetsi on kyllä täynnä jos minkälaista inspiraation lähdettä, mutta kun ei vaan osaa päättää  mitä haluaa, tai edes että minkä pituista. Katsellaan sitten keskiviikkona, että minkälaisen pään kanssa mie tuun kotiin. 

I have a problem. First, I realized that my hair is completely overgrown and that we have some parties approaching where it would be nice to look presentable. Thus, I booked a time for a haircut. Only after that I started thinking about what I would like to do with my hair and the conclusion is I have absolutely no idea. Web is full of inspiration, but I have a terribly difficult time trying to decide. Two sites that I like and have pictures of real people without studio make-up and lighting to make them look über-cool are Wip-Hairport's Flickr-gallery and Fuck Yeah Girls With Short Hair -tumblog. I kind of have a thing for short hair but then again, I've grown mine for almost two years now so it would be nice to keep it lengthy. Oh well, we'll see what the end result is like when I come home from the hair salon on Wednesday.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti