perjantai 12. heinäkuuta 2013

Synttäripiknikillä | Birthday picnicYksi tovereista täytti taannoin vuosia ja sitä juhlistettiin kokoontumalla kirkon taakse piknikille. Ehkä paras tapa juhlia synttäreitä, jos minulta kysytään! Kyllä itsekin pitäisin synttäripiknikkejä, jos en olisi sattunut syntymään keskellä talvea. Mukana oli evästä jos jonkinlaista ja tunnelma oli niin samperin leppoisa ettei paremmasta väliä. Sitä huomasi vaan miettivänsä että vähänkö mulla on huippuja kavereita. 


Uudenkarhea mölkky sai tositoimissa kauniin vihreän sävyn.  


Kuten helistimestä ja harsosta voi kenties päätellä, mukana oli myös toverijoukon tuorein tulokas. 


Innis & Gunn on varsin suositeltava olut jos kaipaa jotain vähän spesiaalimpaa. 


Toverin ihana hame, joka johdattaa ajatukset festarifiiliksiin. Ilosaari alkaa huomenna, mutta kamera jää kotiin koska en halua harteilleni sen mukanaolosta aiheutuvaa stressineuroosia. Muutenkin on viime vuosina jäänyt Rokissa kuvaaminen tosi vähiin, joten mieluummin elän tämänkin viikonlopun läsnä hetkessä kuin kameran takana. Hyvää Rokkia kaikille jotka sinne ovat suuntailemassa ja muuten vain mainiota viikonloppua kaikille muille!

One of our friends had his birthday a while ago and we celebrated it with a picnic. I think it's one of the best ways to celebrate one's birthday. At least that's what I would do, hadn't I been born in the middle of winter. We had lots of food and games with us and we had a nice and relaxed evening. I  found myself thinking how awesome bunch we have as friends. They are the bestestestest. This weekend I'm heading to Ilosaarirock festival, but I'm not taking my camera with me because I don't want to be stressed out and neurotic over it all the time. I just want to concentrate on the moment instead of spending the weekend behind the camera.   

2 kommenttia:

  1. OI että miten ihania kuvia! Kiitos tästä!:D Oma kamera ei tonne matkustanutkaan mukaan niin ihana että joku on ottanut tämmösia ihkukuvia.^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii eipä kestä. Mie laitan taas dropboxiin noita muitakin kuvia ja linkkaan vaikka sinne fb-tapahtumaan niin muutkin saa sieltä pällistellä. :)

      Poista