torstai 11. heinäkuuta 2013

Kissanpentujaaarggh!! | KITTENS!

Meidän vanhat kissathan on jo ihan nähtyjä (tai jos ei, niin esimerkiksi klik, klik, klik), mutta siinähän kävi nyt niin, että isosisko otti kaksi kissanpentua. Oma ukkoni epäili, uskaltaisko minua viedä niitä ollenkaan katsomaan kun muuten tulee liian kova kissakuume. Onneksi se on ollut kroonisena jo niin kauan, että se ei pääse ihan helpolla ryöstäytymään käsistä. Mutta että jos jollain on vaarassa repsahtaa, niin nyt kannattaa sitten vaikka katsoa muualle. Nyt tulee nimittäin niin übersöpöä materiaalia että oksat pois. KATTOKAA NY SITÄ! 


Kuvaaminen olisi huomattavasti helpompaa, jos ne ei olisi niin samperin nopeita. Toistaiseksi 1-vee kummipoika on ollut vielä kissoja hitaampi, mutta silläkin alkaa vauhti kiihtyä siihen malliin että kohta on ihan turha yrittää kuvata sen enempää kissoja kuin lastakaan. 

Our old cats (for example here, here and here) are old and you have seen them, yes. But now it happened that my big sister took two KITTENS! And they are so damn adorable like kittens always are, I mean LOOK AT THEM! (I don't know why I use caps lock when I write in English but never in Finnish. Strange.) Nothing more to say. Just kittens. But kittens are always worth a post or two, don't you agree? 

3 kommenttia: