keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Ei tennarit, muttei balleriinatkaan | Between tennis shoes and ballerinas

Olen kaivannut jo parin kesän ajan kenkiä, jotka eivät olisi ihan tennarit muttei kuitenkaan balleriinatkaan, vaan jotain siltä väliltä. Rennot ja helpot kiskaista jalkaan kun ulkomaailma kutsuu. Tänä vuonna tartuin härkää sarvista ja aloin selata alennusmyynnissä olevia kesätallustimia ihan vakavissani. Sitten kun löytyi reilussa alennuksessa Vansin Slip-Onit, niin kaksi eri kokoista paria lähti tilaukseen sen suurempia arpomatta. Jännitysmomentti hommassa tietysti oli, että onko kumpikaan koko se oikea.


On siinä jotain aika juhlallista, kun saa kenkänsäkin kivasti pakattuna. Vähän eri fiilis kuin nakata marketin rekistä koriinsa kympin tossut (jotka hajoaa vielä samana kesänä, toivottavasti näille ei käy niin). 


Alkoi vähän ahdistaa, kun ensimmäinen pari oli liian suuri. Toisten kohdalla piti ihan vetää syvään henkeä ennen jalkaan kokeilemista, koska keljutus olisi ollut jonkinmoinen jos molemmat parit olisi pitänyt palauttaa. Mutta ei, jenkkien 6,5 (naisten mitoituksella) oli just eikä melkein! Vaikka se oli eu-mitoituksessa ilmoitettu kooksi 36,5 niin kyllä se omaan 37-kokoiseen tassuuni on ihan passeli.


Miun piilevä (ja alati kasvava) mieltymys leopardi-kuosiin alkaa tulla esiin. Onneksi tuo kengän sisuspuoli ei kovin usein näy kenellekään. Mutta seuraava askel on sitten varmaan leopardileggingsit á la Peggy Bundy? 

Finally, after two years of needing and wanting but not having, I bought myself a pair of summer shoes that are not tennis shoes (good for walking, slow to put on) nor ballerinas (quick to slip on, sometimes too 'dressy', not good for long hikes). These Vans Slip-Ons are relaxed, quick to put on when the world calls your name and (at least I hope so) good for walking. I don't really fancy ordering shoes online but this time the risk was worth it. 

PS. Vaikka tuo Vansin logo ja nimi nyt taajaan vilahteleekin, niin tämä ei ole sponsoroitu/mainospostaus.  / Even though the brand Vans is well presented here, this is not sponsored nor commercial post.  

3 kommenttia:

  1. Leopardikuosi HIHIHIHI!:D Eli jee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä vaiheessa lienee aiheellista tunnustaa, että harkitsin kenkiä jotka oli PÄÄLTÄ leopardikuosiset! :D Niistä vaan ei ollut likimainkaan sopivankuuloisia kokoja jäljellä, joten päädyin vähän hillitympään ratkaisuun. x)

      Poista