torstai 10. tammikuuta 2013

Tarina smaragdinvihreästä puserosta | Emerald Green Sweater

Kun syksyllä käytiin Kuopiossa tyttöjen kanssa, bongasin silloin Henkkamaukalta smaragdinvihreän neulepuseron johon ihastuin oitispaikalla. En ole varmaan ikinä omistanut smaragdinvihreää vaatetta, enkä tiedä mistä sain silloin päähäni ihastua juuri tuohon väriin. Samaa puseroa olisi ollut tarjolla myös muissa väreissä mutta ne ei puhutelleet yhtään niin paljon. 

Mukamas järkevyyksissäni jätin puseron kuitenkin silloin ostamatta. Osoitin muka jonkin sortin luonteenlujuutta kun en langennut houkutukseen, vaikka eihän se pusero kalliskaan olisi ollut. 

Mutta kun sama paita vielä kaksi kuukautta myöhemmin yhä kummitteli mielessä, päätin tilata sen netistä kunhan alet alkaa (näillä lakeuksilla kun ei Dividedia sattumoisin tarjoilla paikallisessa henkassa). Kuinkas sitten kävikään? 

No siinähän kävi niin, että vaikka paita oli alennuksessa, maksoin siitä postikuluineen enemmän kuin olisin maksanut, jos olisin ostanut paidan täydellä hinnalla silloin kun siihen ensimmäisen kerran iskin silmäni. Mitä tästä opimme? 

Pitäisi luottaa vaistoonsa ja toimia heti eikä viidestoista päivä. Joskus se kannattaa. 


Mutta olen kyllä sitä mieltä että vaikka tulikin pikkuisen kalliimmaksi, oli se sen arvoista, sen verran hyvältä tuo pusero näyttää vähän kaiken kanssa! (Myös miun oman hiusvärin, ja sehän tässä on parasta.)


I saw this sweater for the first time when we went shopping to Kuopio with my friends in October. I fell in love with the emerald green colour right away but I was trying to be reasonable and didn't buy the sweater back then. Well, since I was thinking about the sweater even two months afterwards, I knew I had to get it. So I ordered it from online sales and it came to cost me more than it would have, had I bought the sweater from Kuopio in the first place. What do we learn from this? Sometimes you should do as your gut says the first time. 

2 kommenttia:

  1. Hahaha :D toi on niin perus!! Onneksi kuitenkin sait vielä paidan, koska mulla on esim nyt etsinnässä yks H&M:n liivi jota ei vaan ole enää misään. Yhyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mie kylmä hiki otsalla selasin henkan nettisivuja ja olin jo ihan epätoivossa että kuitenkaan ei oikeaa kokoa tai koko vaatetta ylipäätään enää jäljellä mutta olihan sitä! Toisin sanoen kohtalo tarkoitti meidät yhteen. :D Joissain tapauksissa onni on myötä, toisinaan tuntuu että jos kerran näet jonkun kivan vaatteen jossain ja menet seuraavana päivänä sitä ostamaan, sitä ei enää löydykään mistään. Toivottavasti se liivi tulee sulle vastaan vaikka jossain kirppiksellä jos ei muuten! :)

      Poista