tiistai 1. tammikuuta 2013

Mitään en lupaa mutta...

Ihan kirjallisesti esitetyn uudenvuodenlupauksen lisäksi on tietysti kiva toivoa tulevalta vuodelta (ja itseltään) kaikenlaista. Tänä vuonna vois ainakin

valmistua - gradu on oikeastaan ainoa asia mikä tällä hetkellä estää minua siirtymästä elämässä eteenpäin. Toimeksi siis! Jo tänään. Eikun kello on kyllä jo aika paljon. No huomenna sitten. (Huomatkaa tämä päättäväisyyden määrä.)

löytää töitä - se voi olla helpommin sanottu kuin tehty, mutta yritettävä on. Myös jonkinlainen plan B voisi olla hyvä laatia, ihan konkreettinen sellainen.


lukea vähän enemmän kirjoja - toivon että tämä seuraa gradun valmistumista. Siis että voi hyvällä omallatunnolla lukea muuta kuin tutkimuskirjallisuutta. (Jota sitäkään en ole lukenut läheskään tarpeeksi ahkerasti. Voi syyllisyys.)

Ruokayritys parin vuoden takaa. Melko surulliselta näyttää...

opetella tekemään parempaa ruokaa - parempaa niin maun kuin terveellisyydenkin puolesta. Nykyisin tarvii kokkailla kuitenkin lähes joka päivä (paitsi niinä päivinä kun isäntä hoitaa ruokapuolen), joten ehkä siinä väistämättä pikkuhiljaa myös kehittyy. Tänään testasin muuten ensimmäisen kerran äitin joululahjaksi antamaa OBH Nordican Eco Kitchen -paistinpannua ja se on ihana! En olis uskonut koskaan sanovani paistinpannua ihanaksi mutta tämä keltainen pikkutyyppi on kyllä parasta. Banaani-kookosletut onnistui hienosti eikä paistamiseen tarvinnut tippaakaan rasvaa. How cool is that? 

kasvattaa takapihan kukkapenkissä mausteyrttejä - tätä olen suunnitellut viime kesästä asti ja mörökölli minut vieköön jos jokin estää tätä toteutumasta!

maalata, askarrella ja puuhailla kaikkea kivaa - uskoisin, että tätä tulee varmasti tehtyä. Silloin on asiat huonosti, jos minkäänlaiselle puuhastelulle ei ole aikaa tai energiaa.


liikkua vähän enemmän - sulkapalloilu jatkukoon! Ehkä se kuntosalikin, lopulta? Ehkä menen sinne sitten kun kaikki uudenvuodenlupaajat ja joulukilojen karistajat on luovuttaneet ja saleilla on taas hiljaista ennen kuin kesäkuntoon -kampanjat alkaa.

muistaa juoda teensä - ennen minulla oli tapana unohtaa teekupin pohjat juomatta, nykyisin unohdan kahdessa tapauksessa kolmesta koko kupillisen. Tästä tavasta voisi yrittää päästä eroon. Siis takaisin siihen, että myös juon sen teen, enkä vain keitä sitä kuppiin jäähtymään.

kuunnella enemmän musiikkia - viime vuosi oli musiikillisesti jotenkin surullisen vaisu, jonkinlaista korvien väsymystä tai mitä lie oli havaittavissa. Toivottavasti vastikään uudelleen löytämäni musiikin kuuntelun ilo kantaa koko vuoden.matkailla - tänä vuonna haluan vähintäänkin tehdä visiitin Englantiin Laren luokse. Tanskassakin vois piipahtaa, mutta kunhan nyt edes sinne Englantiin pääsis.


Että johan siinä on yhdelle vuodelle tavoitetta, ei muuta kuin toteuttamaan!


Besides making that one true new year's promise, I listed some things I would like to do this year but won't promise anything. Among them are graduating, finding a job, reading more books, learning how to be a better cook and travelling, to name but a few. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti