keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Kohti luonnollisempaa: Kure Bazaaria kynsiin

Ennen joulua minua lykästi HaLon Kure Bazaar -arvonnassa. (Taas! Menneenä syksynä on onni potkinut niin usein että pitäisiköhän ruveta lottoamaan. Mutta tässä näette toverit, niihin arvontoihin kannattaa osallistua kun niissä voi oikeasti jopa voittaa. :D Ja niitä arvontojahan löytyy ainakin täältä.) Palkintona posti kantoi kotiin pienen paketin Jolielta, ja sieltähän löytyi Kure Bazaarin kynsilakka sävyä Phenomenal. Värin sain valkata ihan itse ja valinnan vaikeushan siinä meinasi iskeä kun tarjolla oli niin paljon kivoja vaihtoehtoja. 

Kure Bazaarin kynsilakkojen ainesosista 85% on luonnollista alkuperää ja koostumus sisältää Jolien sivujen mukaan muun muassa puuvillaa, maissia ja perunaa. Tästä huolimatta mistään ei kyllä huomaa, että kyseessä on luonnonkosmetiikkatuote - siis hyvässä mielessä. Pakkaus ei huuda suureen ääneen kuinka ekoa tässä ollaan, itse lakka haisee aivan samalle kuin mikä tahansa kempparituote (mikä ei välttämättä ehkä ole sinänsä hyvä juttu, ikinä en ole kynsilakan hajusta suuremmin pitänyt) ja mikä tärkeintä, se levittyy kynnelle kauniisti ja ihan samaan malliin ellei jopa paremminkin kuin kempparilakat. Kuivumisaikakin on kohtuullinen, itse olen sutinut kynsiin aina pari kerrosta ja noin vartin odottelun jälkeen uskaltaa lähteä taas käpeltämään.
Kure Bazaarin sävyt Fabulous, Scandal, Urban 14, Mon Bleu, Cappuccino, Phenomenal, Sofisticato ja Khaki
Kuvat: Jolien verkkokauppa

Olen käyttänyt pelkästään tuota Kure Bazaarin lakkaa siitä asti kun sain sen ennen joulua, sen verran paljon siihen tykästyin. HaLon Hannamari kehui lakkaa kestäväksi, mutta itselläni mikä tahansa kynsilakka alkaa hajoilla kynnen kärjistä viimeistään seuraavana päivänä lakkaamisesta, niin tämäkin. Mutta ei nyt sentään ihan ihmeitä pidä odottaa! 

Tuo valitsemani sävy, Phenomenal, on luonnossa paljon tummempi kuin Jolien nettikaupan kuvassa, mikä tuli vähän yllätyksenä. Toisaalta minkään kosmetiikkatuotteen hankkiminen nettikaupasta on aina vähän arpapeliä sillä kuvista ei koskaan saa täysin oikeaa käsitystä. Eipä silti, tykkään tästä tummastakin tosi paljon, mutta kesäksi pitänee investoida johonkin vähän vaaleampaan. 

Koko ajan on ollut mielen päällä ottaa kuvia kynsistäni Kure Bazaarilla lakattuina, mutta se on vähän toivotonta kun aina silloin kun lakkaan kynteni, on yleensä pimeää ja sitten kun olisi riittävän valoisaa, olen jo ehtinyt lohkoa lakan siihen kuntoon ettei näppien esitteleminen kaikelle kansalle tule kysymykseen. Mutta ehkä vielä joku päivä kamera, kynnet ja päivänvalo kohtaavat. Sitä odotellessa voi naputella gradua ja ihailla lakattuja kynsiään, höhöö.


Before Christmas I had good luck in a blog giveaway by HaLo and I won a nail varnish by Kure Bazaar.  85%  percent of its ingredients are of natural origin and I tell you, it works perfectly!  I received my price varnish from Jolie.

PS. Tämä ei ole sponsoroitu postaus / This is not a sponsored post.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti