keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Riiputin | Pendant

Kuten kuvasta näkyy, turvavaatteeni on edelleen se harmaa Monkin villapaita (josta en muuten vieläkään ole laittanut tänne kuvaa kokonaisuudessaan.) En ole hirveästi muita pukeutumisvaihtoehtoja vaivautunut harkitsemaankaan viime aikoina, jos on sattunut asiaa ihmisten ilmoille. 

Samalla kirppisreissulla jolla löysin ne harmaat saappaat, silmään osui myös niin tyylikkään yksinkertainen ja (inhoan tätä ilmausta mutta sitä on nyt käytettävä) niin minun näköinen riipus että ostin sen epäröimättä yhtään. Nyt se sitten roikkuu kaulassani lähestulkoon yhtä usein kuin tuo villapaita on päällä. Ja se on usein. 


Villapaita - kirppisriipus -komboon luotin myös maanantaina työhaastattelussa. Tosin silloin jalassa oli farkut, ei kallokalsarit. Ne olisi varmasti tehneet kyllä hyvän säväyksen. En saanut työpaikkaa, mutta aina ei voi voittaa.

Lately I haven't been wearing much else than this gray sweater I ordered from Monki. The pendant I found from flea market the same day I bought those gray boots. I like it because it's so nice and simple and graphic.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti