torstai 17. tammikuuta 2013

Harmaat saapppat | Gray Boots

Tuntuu jotenkin tyhmältä esitellä nimenomaan tavaraa taannoisen angstailun jälkeen mutta sen ympärillähän tässä pyöritään kuitenkin niin että menköön. Kyllähän te tiesitte jo valmiiksi että minusta nyt ei ainakaan saa tavaratonta ihmistä ei niin millään. (Mutta ensi kerralla kun käyn kotona, käyn läpi siellä tyhjän panttina olevat kengät ja laitan osan kirppis- tai Kontti-kasaan, lupaan.) 

Maalauspäivänä jalassa olleet ja kuvassakin vilahtaneet harmaat saapattimet siis löytyivät viime viikolla kirppiskierrokselta, jonka perimmäinen pointti oli hankkia hurjaa vauhtia kasvavalle kummipojalle lisävaatetta. Sitäkin löytyi ja varsin hyväkuntoista vieläpä. (Kummallista oli kyllä penkoa vauvanvaatteita kirppiksellä, ikinä ei oo semmosta ennen tarvinnut tehdä.)


Näillä buutseilla oli hintaa vain kaksi euroa, mutta pohjat on kyllä niin karmivan liukkaat että taidan joutua hankkimaan niille vähän lisähintaa suutarikäynnillä. Materiaali on ihan rehellistä keinonahkaa ja kannat kolisevat vähän ärsyttävästi, mutta sekin varmasti korjaantuu uusilla kantalapuilla. Nyt on eteisessä jo sen verta komiat kenkävaihtoehdot (nämä ja ne punaiset), että harmittaa ihan kun ei ole enempää ihmisten ilmoilla liikkumisia tiedossa vähään aikaan. Legginssien ja ison villapaidan sekä mustien pillifarkkujen kanssa nämä saappaat on jo testattu, mutta visioissa on myös mekko-komboja jahka kelit hieman leutonee ja ihmisten ilmoilla liikehtimistä ilmaantuu. (Toivottavasti jo piankin!) 


Mekoista puheen ollen, onko kenelläkään muuten kiinnostusta minkäänlaisiin asukuvatyyppisiin ratkaisuihin? Olen niiden laatimista ja tänne postaamista toisinaan aina vähän pohdiskellut, mutta se on jäänyt tekemättä koska a) en koe omaa pukeutumistani erityisen kiinnostavaksi, varsinkaan nyt kun eniten käytössä oleva vaatekappale on graduhousut ja b) koska kuvien tekninen toteuttaminen on vähän hankalaa kun ei ole jalustaa eikä kuvaajaa jolta kehtaisin moista pyytää. Sitä paitsi kun ei ole tottunut kameran edessä pönöttäjä, on toisten kuvattavana oleminen vähintäänkin kiusallinen kokemus. (Tämä muuten taitaa olla blogini ainoa asukuva tähän mennessä.)

Siksi toisekseen, selailin taannoin parin vuoden takaisia Kuuden vaatteen haaste -aiheisia blogikirjoituksia muiden blogeista ja aloin tavara-angsteissani pyöritellä ajatusta, josko sitä kokeilisi itsekin uudelleen. Silloin pari vuotta sitten yritykseni taisi kaatua jo toisella viikolla. :P Uuden mustan nettisivut olivat jotenkin nurin joten en tähän hätään saanut alkuperäistä haastetta linkattua, mutta ainakin MouMousta ja Pupulandiasta voi käydä tsekkailemassa kuuden vaatteen kuukautta jos ei se ennestään ole tuttu. Haasteessahan oli siis kyse siitä, että kuukauden ajan pitäisi pärjätä kuudella perusvaatekappaleella. Tähän kuuteen vaatteeseen eivät sisälly ulkovaatteet, kengät, sukkahousut eivätkä yö-, alus- ja urheiluvaatteet eli ei tarvii yksillä ja samoilla kalsareilla hiihtää koko kuukautta kuitenkaan. :D

Jonkinlaista vaatekaapin siivousta ja yksinkertaistamista ainakin pitäis tehdä. Katsellaan mitä tästä kehittyy.


I found these beautiful gray boots last week from flea market only for two euros. I'm afraid they're going to cost me a little more than that though, since the soles are reaaally slippery and I'm planning to take them to cobbler's. Also, I've been thinking of making outfit posts every now and then, but this far I haven't been convinced that it would be worth the effort since I don't find my style that interesting. What do you think? Should I give it a go? This far this is the only outfit photo in my blog. 

2 kommenttia:

  1. Minulla ei edes ole käyttökelpoisia vaatteita kuin kuusi kappaletta :D Miten ihmeessä sinulla on varaa kaikkiin noihin tavaroihin?

    T.Rollo

    VastaaPoista