maanantai 7. tammikuuta 2013

Ihana vihreä | I like my greens

Joulun jälkeen olen pannut merkille jännittävän viherrysilmiön meidän kotinurkissa. Olen nähtävästi alitajuisesti alkanut kerätä ympärilleni kaikkea vihreää, oli ne sitten eläviä kasveja tai keittiön kippoja. Kesän kaipuutako lienee, mutta kyllähän sitä alkaa kaivata väriä elämäänsä kun harmaus ja valkoisuus ovat kestäneet jo useamman kuukauden. 

Eilen tehtiin loppiaissiivous ja ripustin olohuoneen ikkunaan vihreät verhot, jee! Tosin entisten verhojen poistaminen aiheutti dilemman, jonka ratkaisua voin pyöritellä aina kun gradun kanssa alkaa tökkiä. Nimittäin aiemmin verhoja oli peräti kaksi paria, mutta nyt kun laitoin vain yhden parin, jäi ruokapöydän taakse jotenkin kaljun näköinen kohta. Siinä siis aiemmin oli verho, mutta nyt on vain valkoinen seinä. Jonkinlaisia ajatuksia on alkanut kyllä jo itää, ja niihinkin ajatuksiin liittyy elävä vihreä - ja kirppikset, hihii.

After Christmas I started to notice all the green things we have in our home. I guess it's because the gray and white season has lasted for several months already and I'm starting to miss summer very badly. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti