tiistai 8. tammikuuta 2013

Aarrelaatikko | Treasure Box

Lupasin jo aikapäivää sitten että esittelen erikseen, mitä sain isännältä joululahjaksi. Nyt lunastetaan se lupaus! (Mielessä on myös toinen asia jonka olen luvannut blogin suhteen vielä pidempi aika sitten, mutta se on vieläkin työn alla...)

Mutta siis isäntähän antoi lahjansa paketoituna näinkin komeaan laatikkoon: 


Ihan omin pikku kätösin oli ukkokulta sen askarrellut joten olin siitä ehkä hivenen innoissani. Kämpässä muuten leijuu edelleen vieno kiinanpuuöljyn tuoksu tuon laatikon ansiosta.Aarrelaatikko pääsi palvelemaan käsityöjemmana. Sisältä löytyy ainakin niiden surullisenkuuluisien maastokuvioisten lapasten aloitus, näyttää vähän siltä että siinä oikeasti käy niin ettei isäntä saa lapasiaan täksi talveksi.

Mutta mitä siinä laatikossa oli ennen kuin laitoin siihen lankoja ja neulepuikkoja? TA-DAA!


Ne ihanat kengät joita himoitsin syksyllä! Voi parasta isäntää.

Tämä postaus lykkääntyi näin pitkään sen takia, että etsin sopivaa tilaisuutta kuvata noita kenkiä käytössä, mutta koska omien jalkojen kuvaaminen on vähän vaikeaa enkä koskaan muista pyytää ketään ottamaan kuvia miun puolesta, ne sai nyt jäädä. Ehkä vielä joskus. Mutta voitte uskoa että en ole hirveästi muita kenkiä käyttänyt joulun jälkeen! (Paitsi loskakelillä, kun pelkäsin että nuo tärveltyy.)


This is what I got as a Christmas gift from my boyfriend. He made the wooden box himself and now I use it to keep my needlework in. Before that, it contained these awesome shoes that I drooled over earlier this fall. I can't even begin to phrase how awesome my bf is. 

2 kommenttia:

  1. No olipa hauska lahja :D jotain itsetehtyä ja kovin himoittua, mikäs sen parempi setti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano! Tuon lahjan saamisen jälkeen alkoi nolottaa kun en itse saanut edes niitä lapasia tehtyä että olisin voinut antaa jotain itsetekemääni joululahjaksi mutta aina ei vaan voi voittaa. Pitää vaan olla onnellinen siitä kun toinen on kehdannut nähdä vaivaa. :)

      Poista