keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Kurea kynsissä ja gradukuulumisia | Kure on my nails

Jokin aika sitten kirjoitin Kure Bazaarin kynsilakoista mutta silloin ei ollut vielä kuvallista todistusaineistoa omista näpeistäni Kurella kuositettuna. Nyt olis sitten sitä lajia tarjolla. Viime aikoina joka päivä kun aurinko on erehtynyt vilahtamaan pilven takaa, on pitänyt heittää kaikki muut tekemiset kesken ja valokuvata asioita jotka on olleet mielen päällä blogia varten. 


Niin kuin kuvasta näkyy, tuo Phenomenal on todellisuudessa aika paljon tummempi kuin mitä Jolien verkkokaupan tuotekuva antaa ymmärtää. Sävy on kuitenkin kivan dramaattinen ja oli varsinkin joulun aikaan oikein sopiva. Kun päivä alkaa taas pitenemään, voi olla että tekee mieli vaihtaa johonkin vaaleampaan.


Lohkeilleet kynnet ja pölyinen näppäimistö, siinä miun päivittäiset näkymät. Mutta gradu edistyy! Hitaasti mutta varmasti. Välillä menee päivä tai pari ettei edistystä tunnu tapahtuvan kun iso osa ajasta menee tutkimuskirjojen tutkimiseen, mutta sitten välillä tulee sellaisia puuskia että tekstiä saattaa syntyä parikin sivua samana päivänä. Tänään roijasin taas kirjastosta läjän lisäkirjallisuutta, saa nähdä miten pitkäksi miun lähdeluettelo venyy. A while ago I wrote about Kure Bazaar -nail varnishes. Here's finally a picture of the color I have - it's quite a bit darker than I thought it would be but I like it all the same. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti