tiistai 4. helmikuuta 2014

| Sälähyllyn päivitys

Jatkumopostaus! Kun kerran keittiön sälähylly häämötti taustalla sekä kalenteri- että kellopostauksessa, niin ajattelin että no katsellaan sitäkin nyt sitten vielä vähän lähempää.Kun loppiaisena raivasin joulun pois, kämppä jäi vähän rempalleen mutta tiesin, että into kodin laittamiseen palaa kyllä kunhan valoa (ja aikaa) on vähän enemmän. Siksi toisekseen silloin ei suuremmin kiinnostanut viritellä mitään erityistä, kun tiesin olevani poissa suurimman osan tammikuuta.

Ja niinhän siinä kävi, että heti maalta palattuani aloin innolla sipistää ja siivota ja siirrellä purnukoita. Isäntä vähän naureskeli kun sompailin tavaroita tuohon keittiön hyllyyn ja täytyy myöntää että kyllähän se ehkä vähän hölmöltä näytti. Mutta jostain se on ihmisen ilonsa revittävä, vaikka sitten purkkien sentintarkasta siirtelystä.

Ylähyllyllä on kaasonlahjaksi saatu korupuu, kirppikseltä löytyneet kermanekka ja sokerikko ja vanha sillipurkki joka toimittaa tuikkupurkin virkaa. Toisella hyllyllä nököttää ihmeen sitkeä anopinhammas kirppislöytökattilassa, tuliaisiksi saamani teerasia ja joltain aiemmalta reissulta tuliaisina tuotu Theravada-buddha. Alahyllyssä on pysyvällä paikalla Kotiruoka-kirja, koska siitä tarvitsee säännöllisin väliajoin tarkistaa määriä tai paistoaikoja ihan perusruuillekin. Kynäpurkki on toinen vakio, koska kynä pitää aina olla saapuvilla kun tulee mieleen jotain puutelistaan lisättävää. (Paperi sitä varten on jääkaapin ovessa.) Kastelukannu pyörii milloin missäkin, joten annoin sille nyt ihan oman paikan tuosta hyllyltä.

Saa nähdä miten pitkään tämä säläkokoelma säilyy tällaisena ennen kuin seuraavan kerran tekee mieli pelata Tetristä.

2 kommenttia:

  1. Kivan näköstä. Mäki tarvisin oman sälähyllyn :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vaikka muuten olenkin sitä mieltä, että hirveitä tavaramääriä on turha kerätä kotiinsa, niin kyllä sälähylly on kuitenkin sen verran ilahduttava ja sisustustarpeita tyydyttävä juttu että pidän sitä yleishyödyllisenä jokanaisen oikeutena. :D

      Poista