maanantai 3. helmikuuta 2014

| Lisää ajanhallintaaIhan käsittämätöntä miten tuo sää muuttui kuin nappia painamalla saman tien kun kuukausi vaihtui. Pakkanen ja aurinko vaihtui harmauteen ja *yyh* lumisateeseen. Ei ois tarvinnut.

Mutta niin, kalenteripostauksen toisessa kuvassa näkyi vielä yksi ajanhallintaväline joka tuli taloon ihan vastikään. Olen kaivannut meidän keittiöön kelloa leivonta- ja ruuanlaittohommia helpottamaan, mutta vuoden verran siihen meni ennen kuin löytyi sopiva yksilö. Mikä masentavinta, kiersin kirppikset, selasin netin ja pällistelin Tampereella jo kiinni olevien kauppojen ikkunoita siinä toivossa, että löytäisin mieleiseni kellon. Harkitsin vähän kalliimpiakin vaihtoehtoja ja etsin Pinterestistä kaikki mahdolliset DIY-vaihtoehdot.

Ja mistä löytyi se sopiva kello? No Ikeasta. Voi terve.

Asiaa punnittuani tulin siihen tulokseen, että miksi tehdä elämästä kallista ja hankalaa, jos kerran se Ikea-versio oikeasti miellyttää silmää? Annoin periksi, onhan meillä muutakin Ikea-sälää. Kunhan ei tule tavaksi.

PS. Jäi vaivaamaan nuo sormenjäljet tuolla kellon kehyksessä niin paljon, että piti kiivetä jakkaralle mikrokuituliinan kanssa ja jynssätä ne pois.

4 kommenttia:

 1. Ikea vaan ymmärtää hyvällä tavalla yksinkertaisen päälle, sille ei mahda mitään.

  VastaaPoista
 2. Hih, kyl maar Ikeasta vaan löytää yhtä ja toista... :) Hassua muuten miten vasta sitten kun kuvan on jo julkaissut, näkee siinä vaikka mitä mitä vikoja; hämähäkinseittiä, sormenjälkiä, kuihtuneita kukkia taustalla yms... Miksei niitä voi bongata e n n e n ??? Elämän suuria mysteereitä tämäkin...

  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä just, miten sitä on niin sokea tuollaisille jutuille silloin kun niitä kuvia ottaa? No, eihän tässä mitään sisustuslehtiä ollakaan, eli ei kaiken tarvii olla niin tiptop. Onpahan vähän niitä kuuluisia elämän jälkiä. :D

   Poista