perjantai 7. helmikuuta 2014

| Musta Lintu -korvikset


Suoritin pientä itseni lahjomista sen kunniaksi, että viisaudenhampaiden poistamiset on nyt minun osaltani suoritettu. Oli se sen verran pelottavaa ja inhottavaa, että kyllä siitä hyvästä sietääkin palkinto lohjeta.

Näistä Nousevan Myrskyn Musta Lintu -korvakoruista olin haaveillut jo varmaan vuoden päivät. Täytyy myöntää, että blogimainonnan ansiotahan tämä on ihan totaalisesti. En minä missään muualla ole kyseiseen brändiin törmännyt, mutta kun blogissa jos toisessakin näkyi viime syksynä(köhän se oli?) Nousevan Myrskyn kauniita kierrätyskoruja (tehty vanhoista polkupyörän sisäkumeista!), niin altistuksen myötä miellyin yksinkertaiseen muotokieleen ja luonnosta lähteneisiin aiheisiin.

Tänä jouluna Nousevan Myrskyn korut olivat myös joulutoivelistallani, mutta kun joulupukki ei tarttunut vihjeeseen niin päätin suoda itse itselleni tämän lahjan. Ehkä hankin myös Musta Lintu -riipuksen kun seuraavan kerran on aika palkita itseäni jostain hienosta suorituksesta.

Ensimmäisen kerran korvikset pääsevät käyttöön tänään, kun lähdetään akkaporukassa juhlistamaan toverin viimeisiä kaksikymppisiä.


PS. Pikaisen kokeilun perusteella pitää vielä kehaista, että massiivisesta ulkonäöstään huolimatta nämä korvikset on ihanan kevyet, ei nimittäin veny korvalehdet kohti lattiaa näiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti