sunnuntai 2. helmikuuta 2014

| DIY seinäkalenteriKalenterihommat oli tänä vuonna vähän retuperällä. En oikein löytänyt kaupoista tai netistä mieleisen näköistä kalenteria, johon olisin raaskinut investoida. Sitten syttyi taas idealamppu ja selvisin kalenterihommasta käyttämättä ollenkaan rahnaa.

Pohjana käytin viime kesänä tekemääni klipsitaulua/keräilyalustaa/clipboardia, joka puolisen vuotta pyöri milloin missäkin nurkassa kun sille ei ollut omaa paikkaa. Viime näkemällä, joka oli joulun jälkeen, se näytti tältä. En ollut siihen mitenkään erityisen ihastunut ja se oli kiero kuin korkkiruuvi. Suoristaminen onnistui liimaamalla taustalle kaksi puurimaa, joihin oli helppo kiinnittää myös ripustuslenkki. Sitten maalasin koko höskän pinnatuolista yli jääneellä mustalla Helmi-kalustemaalilla. Johan alkoi näyttää paremmalta!

Kuvitukseksi valitsin nurkissa pyörineistä lehdistä hienoimpia kuvia ja pääsin lopultakin heittämään lehdenraadot pois. Niitä tuli säilöttyä ihan vain sitä varten että noita kuvia saattaisi joskus tarvita johonkin.

Kalenterisivut tulostin Valkoinen Harmaja -blogista. Toinen hieno ladattava ja tulostettava kalenteri löytyy Jasmine-blogista. Sen bongasin RAW design blogin kautta vasta kun oma kalenterini oli jo printattu ja seinällä, mutta vinkkivinkkisenä jos joku muukin on vielä kalenteria vailla.

Ripustukseen käytettävät klipsit kiinnitin tauluun kaksipuolisella teipillä, ja siinäpä se. Kerrankin pääsee valitsemaan kalenteriin just sellaiset kuvat joita itse haluaa katsella. Yleensä kaikissa kalentereissa on muutama hieno kuva ja sitten loput kuukaudet on mälsiä, nyt saa syyttää ihan itseään jos kuvat ei miellytä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti