sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Valkoisia suunnitelmia takapihalle | White Plans for Backyard

 Ikea Läckö
Olen viime aikoina huomannut, että kyllä sitä näköjään joutuu takkinsa monessakin asiassa kääntämään kun ikää tulee ja mieli muuttuu. Valkoiseen minulla on ollut jo pidemmän aikaa voimallinen vastareaktio, kun joka paikassa törmää  jatkuvasti valkoiseen ja mustavalkoiseen ja entistäkin valkoisempaan sisustukseen. 

Ikea Mälarö


Tänä keväänä puutarhamainoksia selatessa iski kuitenkin sellainen tuntemus, että voitais oikeastaan hankkia valkoiset kalusteet tuohon takapihan terassille. Ja tietysti kun minä saan päähäni että valkoista, niin kaikissa lehdissä tarjonta on lähinnä mustaa. Voi terve. Mutta ne harvat valkoiset kalusteet mitä on tullut vastaan, on olleet mukavan raikkaan näköisiä. Ja meidän takapihalle paistaa aurinko koko päivän (jos se milloin sattuu paistamaan), joten järkeilin, että valkoiset kalusteet kuumuu ehkä vähän vähemmän kuin tummat. 

Ikea Högsten


Eilen käytiin isännän kanssa kiertämässä puoti jos toinenkin terassikalusteita katselemassa, mutta missään ei ollut hinta ja ulkonäkö kohdillaan. Jouduin ärsyyntyneenä myöntämään, että Ikean sivuilta löytyi kivoimman näköiset (ja budjettiin sopivimmat) tarjokkaat. 

Ikea Härö

Erityisesti ihastuin kolmannen kuvan Högsten-tuoliin. Se on taas niitä ihastuksia, joista on vaikea päästä yli ja jonka vuoksi mikään muu vaihtoehto ei enää näytä miltään. Alimman kuvan pöytä olisi tuoleille sopivan kevyt pari, mutta epäilen että se on luonnossa a) ankeamman näköinen ja b) niin heppoinen, että se on heti kumossa kun vähän potkaisee. Saa nähdä tehdäänkö Kuopion-reissu lähitulevaisuudessa. 

Mutta voin kertoa, että tästä sivuaskeleesta huolimatta meille EI ole tulossa kokovalkoista sisustusta ainakaan ihan lähiaikoina. Mie tykkään meidän sinisestä sohvasta. 


We have been searching for a nice table set for our small backyard/terrace. I found myself fancying the white options the most which is rather surprising because I've had a kind of dislike to white colour for a long time. What annoys me the most is that the nicest (and cheapest, of course) options were the ones from Ikea. Damn. And I've always been opposed to having furniture from there. Anyway, we'll see if any of these things end up in our backyard or not. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti