perjantai 19. huhtikuuta 2013

Suunnitelmissa Siivouspäivä | Cleaning Day


Tänään havahduin siihen tosiseikkaan, että tämän vuoden ensimmäinen Siivouspäivä on noin kuukauden kuluttua, 25.5. Viime vuonna olin Siivouspäivän aikaan Tanskassa joten missasin tapahtuman totaalisesti, mutta tänä vuonna houkuttaisi kyllä kovasti osallistua. 

Päivän ajatushan on, että koko maailma on kirppis - tai ainakin koko kaupunki. Luonnollisesti Helsinki on Siivouspäivän alkulähde ja siellä on jo nyt paljon mukaan ilmoittautuneita pihakirppistelijöitä, mutta kai nyt Joensuun kokoisessakin paikassa löytyy innokkaita osallistujia kun täällä muutenkin tuntuisi kirppiskulttuuri kukoistavan aika vahvasti. (Ensi viikolla aukeaa taas yksi uusi hypersuuri itsepalvelukirppis, saa nähdä viekö se entisiltä asiakkaat ja myyjät vai miten käy.) 

Tuumiskelin jo viime kesänä takapihakirppiksen pitämistä, mutta Siivouspäivä tarjoaisi sille aika hyvät puitteet kun ihmiset olisi jo muutenkin liikkeellä kirppisten perässä. Ehkä. Näyttäisi, että täällä päin on tosiaan vielä melko hiljaista mutta jospa se tästä elpyisi kun alkaa asiasta huutelemaan. Ensimmäinen torikirppiskin on muuten samana viikonloppuna! 

Näillä näkymin omalle takapihalle myyntiin olisi tulossa vaatteita, kirjoja, levyjä ja varmaan jotain muuta pientä sälää. Pitänee alkaa käymään varastojaan läpi sillä silmällä. 

Cleaning Day is an event where the whole world is a yard sale! Or at least your home town is. Based in Helsinki, Cleaning Day has spread to other cities and towns in Finland as well. You can find more about the event from here. Basically, it's a day when everyone can put up their own yard sale and advertise it on the official Cleaning Day website. It's a celebration of recycling and reusing old things instead of throwing them away. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti