maanantai 29. huhtikuuta 2013

Gradunjättöpäivä | Thesis Hand In -Day

Nyt se on ohi! Voitte siis huokaista helpotuksesta, graduaiheiset postaukset jäävät tämän jälkeen historiaan. Kävin tänään palauttamassa graduni tiedekunnan kansliaan ja olo on nyt häkeltynyt mutta samalla höyhenenkevyt. 

Eilisaamuna kirjoitin vielä tiivistelmän ja sen jälkeen alkoi gradusiivous, josta olen haaveillut jo helmikuun ensimmäisistä auringonpaisteista lähtien. Meidän keittiöpöytähän on ollut tammikuusta asti jatkuvasti tämän näköinen (ja pahempikin). Tuntui siis aika hyvältä pakata kaikki kirjaston kirjat kasseihin ja viedä autoon odottamaan tämänpäiväistä palautuskeikkaa.

Siivoamisen jälkeen keittiö näytti pitkästä aikaa keittiöltä eikä toimistolta! Sitä piti ihan sohvalta käsin ihmetellä että mikä tuo on tuo tyhjyys. Tänään ostin kukan ihan itseäni onnitellakseni. 


Samalla siivouksella heitettiin mäkeen (tai siis varaston syövereihin) olohuoneen lattialla tomua kerännyt (ja levittänyt) viininpunainen nukkamatto. Sitä vastaan oli hiottu hammasta jo jonkin aikaa ja lauantain terassikalustekierroksella löytyikin sitten Sotkasta uusi silmää ja lompakkoa miellyttävä matto. Tämä on taas niitä vanhaks oon tulossa -juttuja: tuo matto on beige jos asiaa tarkkaan miettii, ja beige jos mikä on minusta aina ollut mummoväri johon en koske pitkällä tikullakaan. Mutta sinisen sohvan kanssa se toimii minusta ihan mukavasti eikä ole kovinkaan mummomainen.


Suoraan yliopistolta kipaisin tänään kaupunginkirjastoon. Nyt kun on taas aikaa elämälle ja harrastuksille, hain vähän inspiraatiolukemista. Tämä tietää huonoja aikoja isännälle. 

Finally, today I handed in my Master's thesis paper to the faculty. I'm so happy and relieved! Yesterday after writing the finishing touches I took up a huge Thesis Clean Up. Now our kitchen looks like kitchen again and not an office! Also, we bought a new carpet for the living room and I was happy to set it on the freshly cleaned up floor. Today I went straight from the uni to town library to borrow some inspirational books, now that I have time for hobbies again. :)

2 kommenttia:

  1. Onneksi olkuun gradun suhteen! Itsellä näytti tietokonepöytä lähemmäs melkein samanlaiselta opinnäytetyötä tehdessä, ehkä vähän siivommalta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Itse olen muuten melkein hysteerisen siisti tyyppi, mutta tuollaiset projektiluonteiset hommat on aina sellaisia että sitten sotketaan ihan huolella niin kauan kunnes tulee valmista. :D

      Poista