maanantai 19. marraskuuta 2012

Punaiset kengät

Kaikkeen kummalliseen sitä silmä ja mieli viehättyykin. Itse olen tänä syksynä huomannut katselevani kaipaavasti punaisia kenkiä. (Ja sellaisia hassusti vähän nahkaiselta näyttäviä farkkuja. Nekin on alkaneet näyttää kivalta. What the hell?) 

Jo aiemmin syksyllä näin Aleksi13:n ovensuussa tyrkyllä punaiset mokkanahkaiset nilkkurit jotka jollain tavalla puhuttelivat. Sitten tuumin, että no mokkanahkaiset, korolliset nilkkurit - kuinka usein minä niitä muka käyttäisin ja minkä kanssa ja minun käytössähän ne olis heti tärviöllä kun kuitenkin lompsisin heti ekaan vastaantulevaan kuralammikkoon. 

Männäviikolla koukattiin leffojen välissä toveri L:n kanssa kenkäkauppaan ja siellä istua napotti hyllyssä taas  sellaisia punaisia jalkineita jotka ei jääneet unholaan heti kun kävelin ovesta ulos, vaan ne vainoavat vieläkin. 

Andiamo BelaAndiamo Brooklyn

Andiamon Bela- ja Brooklyn-saappaat (vai saapikkaat?) on molemmat tyylillisesti entisen maiharistin mieleen ja nämä olisi varmasti käytännöllisemmät kuin mokkanahkaiset korkokengät. Mutta tässä tulee taas vastaan järki, joka perustelee kenkien ostamatta jättämistä muun muassa seuraavasti: a) Ostin juuri viime syksynä käytännössä lähes samanlaiset nahkasaappaat jotka sattuu vain olemaan eri väriset ja jotka oli rutaleen kalliit ja b) näin ollen mie en tarvii toisia samanlaisia ja c) kun niitä kenkiä nyt muutenkin on jo ihan liikaa. 

Että niin. Mutta olishan nuo kääntövartiset Brooklynit kyllä aika ältsinpähheet. Jotenkin ne herättää halun pukeutua trad skin -henkisesti käännettylahkeisiin farkkuihin ja henkseleihin ja pikeepaitoihin. Ja leikata tukan  - hyvin lyhyeksi. 

4 kommenttia:

 1. Entäs nää? Nose bleed of teh doomz!:D
  http://www.footway.fi/billie-red.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, hurjahan sie! Sulle voisin niin kuvitella nuo jalkaan, ite tykkään vähän toisenmallisesta lestistä (se maiharimaihari, siitä ei mihinkään pääse). :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikö olekin! Itse en muuten pukeutumisessa oikein punaisesta välitä mutta nuo kengät olis kyllä jotenkin tosi muikeat. :)

   Poista