perjantai 16. marraskuuta 2012

Löytöjä äiteen varastoista

Maalla käydessä kävin tonkimassa kellaria ja äitin askartelukaappeja ja sieltä löytyi taas aarre jos toinenkin jotka sain ottaa huostaani.


Kynttilänjalka löytyi jokseenkin unohdetun oloisena romuläjästä, joka piti sisällään lähinnä meidän vanhoja leluja ja joitain hassuja askarteluvirityksiä. Miten lie sinne joutunut, mutta otin sen matkaani joulua ajatellen.


Tänä syksynä uniltaan havahtunut sisäinen marttani innostui ehkä hitusen tästä kirjasta. Vielä minäkin opin virkkaamaan jotain tommosta!  (Tällä hetkellä tekeillä on tosin vain tuo ankea sipulipussin rutale joka kuvan yläkulmassa pilkistää.)

Malli "Kirvun tähti" kirjasta Peitteitä ja hartiahuiveja. 

Malli "Pitsitäkki" kirjasta Peitteitä ja hartiahuiveja. 


Vielä kun oppisi lukemaan näitä ohjeita.


2 kommenttia:

  1. Minulla on myös tuo samainen kirja! Tein viime jouluna noiden ohjeiden perusteella yksittäisiä tähtiä/kukkia tai mitä ne nyt onkaan. TArkoitus oli tärkätä ja laittaa ikkunaan tai joulukuuseen koristeeksi. Tärkkäys jäi, ehkä tänä jouluna...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hitsi, tuohan on muuten sarjassamme erittäin mainio ajatus, eli taidan jättää tänään muun ohjelman väliin ja ruveta opettelemaan tähtien virkkaamista... :D

      Poista