maanantai 12. marraskuuta 2012

Kirjahylly revisited - kuvien kera

Maailman onnellisin pieni blogisti täällä hei. Arvatkaa kuka sai koneensa kotiin ehjänä ja kiiltävänä? Voi tätä autuutta, kun sormien alla on taas tuttu näppäintuntuma eikä sivujen latautumista tarvitse odottaa viittä minuuttia.

Ensimmäinen eli tärkein asia tähän hätään on tietysti esitellä se kirjahylly josta viime viikolla tohkasin, mutta josta en saanut kuvia näytille. Kannattimet on taivutettu vanhoista saranoista. Mitä ruosteisempi, sen parempi. 

Hieman olen saattanut hykerrellä tyytyväisyyttäni. Minulle kirjat tekevät kodin, joten nyt ollaan asian ytimessä.


Sarvikuonokin pääsi jo hommiin. Isä leikkeli mulle vuolukivitiilen sopivan pituiseksi ja sitten vaan liimaa tassuihin ja yöksi puristukseen. Vot kuin hieno, eikä varmasti ole liian heppoinen pitämään kirjoja pystyssä.


Lisää askarteluja sun muuta höpötystä tulee nyt taas vähän nopeammalla päivitystahdilla kun elämä on palannut koneen myötä normaaleihin uomiinsa. Palataan! 

2 kommenttia:

 1. Hienot on kyllä noi hyllynkannattimet ja keksitpä ihanan käyttötarkoituksen norsulle. :) Mä en ole yhtään miettinyt miten ratkaisen kirja-asian uudessa kodissa. Paljon tulee olemaan kaikkea kivaa puuhailtavaa! Aurinkoa päivääsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, auringosta onkin tänään pitkästä aikaa saanut nauttia! Tuolle norsulle (eiku sarvikuonolle, mikähän siinä onkin että siitä aina vääntyy norsu? :D) pitäis vaan löytää vielä kaveri että olis hyllyn toiseenkin päähän kirjatuki.

   Inspiraatiota kirjansäilytysmietintöihin ja muihin sisustushommiin! :)

   Poista