tiistai 13. marraskuuta 2012

Joulu-DIY: piparimuoteille uusi virka

SPR:n Kontissa oli jo lokakuun lopulla pantu joulupöytä pystyyn ja samalla reissulla kun olin etsiskelemässä materiaalia Halloween-kostyymiäni varten, osui silmään matkalaukuntäysi piparkakkumuotteja. Niitä sai neljä kappaletta eurolla joten valkkasin parhaat päältä ja mielessä siinteli jo epämääräisiä visioita ihan muista käyttötarkoituksista kuin siitä mihin ne on alunperin tarkoitettu. 

Männäviikonloppuna maalla ehdin sitten toteuttamaankin nämä suunnitelmat isän ystävällisellä avustuksella. Isä poraili näppärästi reiät muotteihin että mie pääsin näpertämään ja tämmöisiä oli lopputulokset:  Henkarihärveli pääsee ikkunakoristeeksi.


Kranssi menee etuovelle tervehtämään tulijoita. (Pitäis varmaan kutsua vieraita ihan tämän takia. :D) 

Kranssipohjan ostin Tiimarista ja muotit tosiaan löytyi sieltä Kontista, mutta muuten materiaalit on tuttuun tapaan omista jemmoista löytynyttä tavaraa. Tuon kranssin tein mahdollisimman helposti purettavaksi, että saman pohjan voi käyttää uudestaan eri tavalla koristeltuna. Henkariin oli oikeastaan mielessä vähän suurempi ja näyttävämpi rusetti, mutta kun sopivaa nauhaa ei ollut niin tuo pieni ruudullinen oli ihan hyvä kakkosvaihtoehto. Senkin voi vaihtaa jos joskus törmään parempaan. 

Hauska juttu muuten, että sitten kun olin jo nämä omat tekeleeni näperrellyt niin törmäsin Dishfunctional Designs -blogissa postaukseen jonka idea on täsmälleen sama, eli piparkakkumuottien uudelleenkäyttö. Käykäähän katsomassa, on nimittäin ehkä aavistuksen hienompia kuin miun vaatimattoman suomalaiset aikaansaannokset! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti