keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Päivä ilman kameraa ja Andrew Bird

Tänään oli taas niitä päiviä kun tuli monta kertaa eteen kaikkea mistä olisi voinut ottaa kuvia, mutta jätin fiksuna tyttönä kameran kotiin. Tai unohdin. Tai en ajatellut. Tai jotain. 

Käytiin siskon kanssa mummoa moikkaamassa ja ihmeteltiin ulkona vallitsevan säätilan englantilaisuutta. Sisko tykkäs, mie en. 

Pyörähdettiin pikaisesti tsekkaamassa myös uusi kirppis; se oli ihan ok muttei mikään maata järisyttävä. Ostin sieltä yhden pienen hauskan jutun josta lisää toiste. 


Andrew Bird - Fever Year. Kuva täältä

Sitten hipsin katsomaan ensimmäistä Rokumentti-leffaa, joka oli Andrew Bird - Fever Year. Xan Arandan ohjaama dokkari oli mielettömän kauniisti kuvattu ja jotenkin siitä välittyi hirveän voimakkaasti se tunne, kun on vaan pakko tehdä musiikkia. 

Lisäksi kiinnitin huomiota sellaisiin epäolennaisiin seikkoihin kuin että Birdin keikkajulisteet on ihan mielettömän hienoja! 

Andrew Bird -keikkajulisteet täältä

Ekan leffan jälkeen nähtiin toveri L:n kanssa ja käytiin Bar Playssa syömässä ranskiksia ja höpisemässä. Puoli ysiltä mentiin katsomaan  Pulp: The Beat is the Law -Fanfare for the Common People, dokkari joka oli 80- ja 90-lukujen juhlaa niin musiikin kuin pukeutumisenkin puolesta. 

Sitten piti vielä tankata auto ja ajella kotiin ja nyt mie oon tässä ja kohta mie nukun. Huomenna jatkuu Rokumenttiloinnit! Muistaisinkohan vaikka ottaa sen kameran mukaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti