keskiviikko 29. elokuuta 2012

Se musta mekko

Tänään se tuli! Se musta mekko, josta tohkeilin viime viikolla. Vähän jännitti, että mikä mahtaa olla lopputulema, kun kaivelin pussukkaa auki. Että onko se nyt hyvä vai lähteekö palautukseen vai onko se taas niitä että "no onhan tää ihan ok mutta" ja sitten se lähtee ensi keväänä kirpparille. Ensimmäinen ajatus kun sain kankaan käsiini, oli että voi ei, täähän tuntuu ihan joltain jumppahousuilta! Kangas ei siis tosiaankaan ollut ihan sitä mitä olisin Siltä Täydelliseltä Mustalta Mekolta odottanut, mutta aina ei voi vaatia liikoja. 

Kun kiskoin mekon päälle, totesin että siinä kankaassa on sittenkin ideaa: mekko laskeutuu tosi nätisti ja kokovalintakin osui nappiin, eli siltä osin ollaan plussan puolella. Sitten testasin mekkoa vielä jokaisen kaapista tällä hetkellä löytyvän villatakin ja muutaman muun vaatekappaleen sekä erinäisten korujen kanssa ja mekko läpäisi myös asustetestin: se on juuri niin monikäyttöinen kuin oli tarkoituskin. 


Ainoaksi ja kenties pahimmaksi miinukseksi jää tuo alemmista kuvista ehkä jotenkin näkyvä selän avaruus, joka ikävästi jättää rintsikat näkyviin. MUTTA a) olen aina niin viluinen, että luultavasti en juuri koskaan esiinny tuo mekko päällä ilman, että sen kaverina on villatakki tai jakku ja b) jos ehdottomasti haluaa ottaa sen villatakin pois ja esitellä selkäänsä, mekon alle voi laittaa mustan tai muunvärisen topin tai alusmekon jonka hankintaa olen vakavasti harkinnut. Eli yhteispisteitä laskettaessa mekko jäi sen verran reilusti plussan puolelle, että se saa jäädä vaatekaappiin siihen saakka, kunnes löydän vielä paremmanTarkoitus on esitellä mekkoa myös päällä sitten joskus kunhan on syytä pukeutua ihmisten ilmoille lähtöä varten ja vaikkapa Lare sattuu olemaan sopivasti hollilla kameroineen. Saa nähdä milloin se tapahtuu, sillä huomenna on tarkoitus lähteä käymään maalla ja muuten tulee enimmäkseen viihdyttyä neljän seinän sisällä lökäpöksyissä (joita pitäisikin talven koitoksia varten hankkia ehkä parit lisää).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti