keskiviikko 22. elokuuta 2012

Kesäkuvia

Kun lopultakin sain itselleni taottua tajuntaan että enää ei tarvii ottaa blogikuvia, kamera saikin jäädä laukunpohjalle köllöttelemään pitemmäksi aikaa ihan rauhassa. Ehkä loma teki sillekin terää. Muutamia kesäisiä kuvia muistikortilta sentään löytyi kun rupesin asiaa tutkimaan. Ilosaarirock ja moni muu kesäriento jäi kyllä totaalisesti tallentamatta, mutta ehkä ne pysyy muistissa kuitenkin. 


Rokin jälkeisenä viikonloppuna käytiin tyttöjen kanssa mökillä, syötiin hyvin ja otettiin rennosti. Samana viikonloppuna käytiin Ollin kanssa Jakokoskella katsomassa Kanavateatterissa näytelmä Kourallinen ihmisiä. Näytelmä oli perus-kesäteatteritavaraa, mutta paikka oli upea ja sitä piti ääneen ihmetellä useampaankin otteeseen. Viihdyttävintä oli silti liikkuva katsomo ja hattivattimainen, kollektiivinen huojahdus jonka yleisö teki aina kun katsomo nytkähti liikkeelle. Huvinsa kullakin, sano.

Tätä ehti Tanskassa tulla jo ikävä.

Herkkuaamiainen nomnom.

Heinäkuussa oli se  yksi ainoa päivä jona voi oikeasti sanoa että oli helle. Sen päivän aamuna tuumasin Ollille että tänään ei sitten olla sisällä, muuten mulle on aivan sama mitä tehdään, mutta tätä päivää ei heitetä hukkaan. Eikä se hukkaan mennytkään: käytiin päivällä Valkealammella ottamassa aurinkoa ja uimassa ja illalla lähdettiin jokseenkin ex-tempore Pyhäselän risteilylle Vinkeri II:lla. Siitä oli aiemmin ollut joskus puhetta että kun en koskaan ole käynyt Joensuussa risteilemässä, en joella enkä järvellä, niin nyt oli mitä parhain tilaisuus toteuttaa sekin kohta Things to do -listalta. 

Jokiasema Pyhäselältä katsottuna.

Tyytyväinen risteilijä.

Risteilyn jälkeen koukattiin vielä Kuunari Elinalla. Taisi olla ensimmäinen
ja valitettavasti myös viimeinen kerta tänä kesänä. 

Muuten heinäkuu taisikin mennä pääasiassa sadetta pidellessä ja kotona olemiseen totutellessa. Elokuun puolelle päästyä Olli meni takas töihin ja mie rupesin henkisesti valmistautumaan siihen, että Se Gradu. Lähinnä henkistä se valmistautuminen on viime aikoihin asti ollutkin, kun kummasti on löytynyt kaikkea muuta tekemistä. Viime viikolla käytiin Laren kanssa Lieksassa ja mie olin hurja ja menin mummon kanssa mustikkametsään. Vanhaks sitä on tulossa. 

Lieksassakin oli melkoisen nättiä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti