keskiviikko 22. elokuuta 2012

Kynsihommia

Nyt kun on uusi blogi pystyssä niin sitä on alkuun ihan innoissaan postaamassa jokaisesta pienestäkin asiasta, mutta katsotaan vaan niin ei mee pitkään kun päivitystahti on kerran kuussa -osastoa. 

Mutta pitää nyt esitellä kun kävin eilen taas Tiinun luona laitattamassa kynnet kuntoon. Mulla meni kynnet Tanskassa ollessa ihan hirvittävään kuosiin, ja heti kotiin päästyäni laukkasin käsineni Tiinan luokse "Tee näille jotaki!" Silloin ensimmäisellä kerralla laitettiin tipit kun oma kynsi oli joka sormesta katkeillut niin lyhyeksi. Vähän aikaa meni totutellessa, kun kynsi olikin yhtäkkiä paljon pidempi ja paksumpi kuin mihin oli tottunut. Mutta hyvin niiden kanssa oppi elämään, ja mulla kesti tosi pitkään - kolmisen viikkoa - ennen kuin piti mennä korjauttamaan.

Ensimmäiset kynnet. Kuva: Tiina V. 

Eilen Tiina sit hioi edellisten viritysten jäänteet pois (kolmesta sormesta oli jo ehtinyt tippi singahtaa irti) ja sitten laitettiin uudet geelaukset ihan oman kynnen päälle, kun ne oli nyt päässeet rauhassa kasvamaan pituutta. Ja tämän näköistä jälkeä tuli tällä kertaa: 


Noilla mustilla pitkulaisilla hipleillä tuli aika hauskan näköistä jälkeä. Peukalossa, keskisormessa ja pikkusormessa on hopeisista mikrorakeista ikään kuin säteet kärjessä, mutta se ei tuosta kuvasta erotu oikein hyvin. Mutta kiitos Tiinan, nyt on taas kynnet kuosissa ja kelpaa mennä lauantaina ristiäisiin edustamaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti