tiistai 28. elokuuta 2012

Liebster-haaste eli faktaa pöytään.

Elina heitti minua hetimiten blogihaasteella - tai palkinnolla, miten siihen nyt sitten suhtautuu. :D 
Säännöt on seuraavanlaiset: 


1. The person nominated must share 11 facts about themselves.
2. The person nominated must answer the questions the tagger set for them.
3. The person nominated must choose 11 people to tag and create 11 questions for them to answer. Then they must go to their pages and let them know the were nominated! There are no tag backs!

MUTTA koska mie en tunne blogisteja mitenkään hirveästi ja seuraan pääasiassa musiikkiblogeja, jätän suosiollisesti viimeisen kohdan väliin. 

11 randomia faktaa minusta:

1. Minua palelee melkein aina, mistä syystä jättisuuret villatakit ja villasukat on useimmiten käytössä myös kesällä. 

2. Lapsena haaveilin ajavani "sitten isona" suurimmalla mahdollisella jenkki-pick-up-truckilla mitä kuvitella saattaa. 

3. Ensimmäinen livekeikka jolla muistan olleeni, oli Pentti Rasinkangas ja Ohilyönti-orkesteri Tohmajärvellä joskus vuonna kivi ja kuokka. (Yritin etsiä YouTubesta Markan possun mutta ei löytynyt. Höh.)

4. Olen harrastanut maalaamista öljy- ja akryyliväreillä 12 vuotta.

5. Syön melkein mitä vain, mutta oliiveista en niin kauheasti välitä.

6. Minulla ei juurikaan ole ehdottomia mielipiteitä. Kaikkeen liittyy aina ehtolausekkeita, lieventäviä asianhaaroja ja vaihtoehtoisia näkökulmia. Enkä osaa nimetä yhtä ainoaa lempiasiaa, oli kategoria sitten ruoka, kirjat, musiikki tai mikä ikinä.

7. En ole koskaan edes maistanut tupakkaa. 

8. En juo kahvia, mutta tykkään sen tuoksusta.

9.  Kaalilaatikko on parasta!

10. Mie hamstraan muistikirjoja. Sitä on vaikea selittää, mutta musta Moleskine on ehkä hienointa ikinä. Käytössä on yleensä vain yksi muisti/luonnoskirja kerrallaan, mutta nurkissa lojuu kasoittain tyhjiä muistikirjoja odottamassa, tuleeko niitä koskaan käytettyä. (Ja jos jostain löytyy luonnoskirja jonka paperi on happovapaata ja ei-valkoista, se on vähän niin kuin lottovoitto ja jos hintakin on kohdallaan, niitä kannattaa saman tien hamstrata jemmaan useampi. Näin kävi Tanskassa.)

11. Melkein koko ajan tekee mieli päästä ulkomaille.


Ja tällaisilla kysymyksillä Elina päätti minua piinata: 


1. Millainen vaate olisi unelmiesi vaatekappale?
Varmaankin farkut, jotka näyttäisi täydellisen hyvälle kaiken kanssa, pidentäisi sääriä vähintään puoli metriä (jos ei kaksikin) eivätkä koskaan haalistuisi pyykissä. JA sen lisäksi että ne näyttäisi hyvälle, ne olisi myös collegehousumukavat jalassa. 

2. Kerro yksi tekemäsi hyvä teko, jonka muistat vielä vanhana mummonakin?

Varmaan se, kun ostin paikallisesta levykaupasta keikkalipun ja siitä veloitettiin minulta 5 euroa liian vähän. Minähän siinä olisin voittanut, mutta kun tajusin virheen niin marssin kiireesti takaisin ja työnsin puoliväkisin 5 euron setelin kauppiaan kouraan ihan siksi, että siitä olisi jäänyt paha mieli itselle ja ärsyttävä vaje lippukassaan kauppiaalle. Ja minulla sattui olemaan kokemusta ärsyttävistä vajeista lippukassassa. 


3. Jos saisit tehdä itsestäsi kertovan elokuvan, millainen se olisi?

Varmaan jotain Amélie-Submarine-henkistä. Jotain, missä on paljon teetä ja kirjoja, kirjahyllyjä, kirjastoja ja kirjakauppoja. Lare varmaan ohjaisi sen. Tai Sofia Coppola.  Minua varmaan esittäisi joku täysin tuntematon suuruus. Tai Audrey Hepburn. 


4. Mille tavaralle olet viimeksi keksinyt sen alkuperäisestä käyttötarkoituksesta poikkeavaa käyttöä? 
En nyt tähän hätään muista tehneeni mitään sen jännempää kuin että käytin muovista muistiinpanomappia läppärin alustana kun kone alkoi käydä vähän turhan kuumana. 

5. Onko olemassa urbaanilegendaa tai kertomusta, johon vieläkin uskot tai jonka et halua uskoa olevan tarua?
Mie mietin tätä pääni puhki pari päivää, kun yritin keksiä jonkun jännemmän vastauksen kuin että ei olé. Mutta hukkaan meni sekin pähkäily, koska vastaus on kuitenkin että eipä taida olla. Krokotiilit viemärissä on tosin hyvin kiehtova ajatus. 

6. Saat kuvailla ulkonäköäsi yhdellä, luonnettasi kahdella ja yleisesti sinua itseäsi kolmella sanalla. Mitkä ne ovat?
Huomiotaherättämätön. Kiltti, tasainen. Toisinaan yllättävän jännä. 

7. Miten rentoudut?
Kirja/leffa+teetä. Jos oikein hurjaksi ruvetaan niin teetä+loraus viskiä. 

8. Milloin olet viimeksi ollut oman elämäsi MacGyver?
Varmaan melko usein ruokaa laittaessa. Jos ei ole viitsinyt käydä kaupassa niin sitten pitää soveltaa niistä aineksista, mitä kaapeista sattuu löytymään. Lopputulokset on usein sangen jännittäviä. 

9. Jos yhden viikon saisit puhuessasi käyttää vain yhtä lausetta, mikä se olisi?
Suattaapi olla tai suattaapi olla olemattaki. (Kattaa kaiken, ja jättää kuulijan sopivaan epävarmuuden tilaan, mikä parhaassa tapauksessa johtaa itsenäiseen päätöksentekoon ja mie pääsen kuin koira veräjästä.)

10. Juhlissa olet kuin (vastaukseksi valittakoon joku henkilö!)
a.) Paavo Lipponen (kaksi pullaa kuten Itse Valtiaissa, linkin kohdasta 3:24 ->) 
b.) Sauli Niinistö (pullahaukun jälkeen joku pöllii siun pullan)
c.) Joku muu, kuka?
Varmaan Lipponen, koska henkilökohtaisestihan olen sitä mieltä että juhlat on syömistä varten. Mitä järkeä mennä juhliin, jos niissä ei saa syödä ainakin kahta pullaa?! 

11. Mikä tai kuka on ollut uusin, positiivinen ja kuunteluun jäänyt musiikkilöytösi?
Viime aikoina on tullut kuunneltua pääasiassa vanhoja, tuttuja ja turvallisia bändejä jotka on seurailleet mukana pidemmän aikaa, mutta uusin kiva tuttavuus viime ajoilta on ehkä tanskalainen Turboweekend. Bändiä on hypetetty jo vuosikausia, mutta hidas kun olen, tajusin vasta tänä keväänä että a) bändi on tanskalainen ja b) että se onkin indierock-pop-jotain, eikä perusjenkkirokkia niinkuin luulin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti