torstai 23. elokuuta 2012

Mustan mekon metsästys

Ei oo normaalia ihmisen olla vapaaehtoisesti hereillä tähän aikaan aamusta. Mutta kun sitä joka aamu kuitenkin herää siihen kun toisen herätyskello huutaa infernaalisesti, niin toisinaan käy jopa niin jännästi että sitä löytää itsensä istumasta sohvalta unenpöpperöisenä teemukin kanssa kello 06.28. Se etu siinä on, että päivät tuntuu merkittävästi pidemmiltä kun herää ennen kymmentä. Sitä tuntee olonsa jotenkin tehokkaaksi.

...Niin tehokkaaksi, että vaikka kello ei ole vielä paljo mitään, niin kerkesin jo tehdä ostoksia. 

Olin nimittäin jo jokusen tovin etsiskellyt hyvää, mustaa perusmekkoa joka menisi arkipukeutumisessa melkein minkä kanssa tahansa eikä tuntuisi liian juhlavalta. Miun edellinen vakio-lempimekko joka on saanut alkuperäisistä epäilyksistä huolimatta paljon käyttökertoja ja rakkautta osakseen, on Indiskan pilkkumekko jonka ostin Tukholmasta pari vuotta sitten. Silloin arvoin pitkään, että no onko tämä nyt semmoinen mitä tulis käytettyä ja onko tämä nyt yhtään miun näköinen mutta olipa siitä huolimatta ehkä paras vaateostos mitä on tullut aikoihin tehtyä. Enpä olis silloin uskonut. Mutta sen rinnalle tosiaan olis tarvetta vähän perusluonteisemmalle koltulle, joka ei hengi kilometrien päähän indiehippi-ala-asteen-opettaja-viboja.

Sellainen löytyi tässä päivänä muutamana Vilan nettikaupasta, ja ainoa arveluttavuus on löytämäni mekon v-mallinen pääntie - selkäpuolella. Toinen kysymysmerkki on materiaali, joka on sekoitus kaikkia mahdollisia keinokuituja. Mutta toisaalta, sehän ei ole minua ennenkään estänyt jos vaate muuten miellyttää. Valitettavasti.

Tennas Dress. Kuva: Vila

Tennas Dress selkäpuolelta. Kuva: Vila


Mutta että niin. Kun löysin mekon netistä, kävin ensin Vilan liikkeessä katsomassa jos sitä löytyisi sieltä niin välttyisi postikuluilta. Turha toivo. Sitten mietin, että pitäisiköhän mekon hankkimista lykätä ja asettaa itselleen taas päämääriä ja tavoitteita, että sitten voi palkita itseään kun on tehnyt jotain. No, minun itsekurilla tähän aikaan herääminen nähtävästi riitti saavutukseksi ja mekko lähti tilaukseen. Saa nyt sitten nähdä, miellytääkö tuo selkäpuoli niin paljon että mekko jää, vai lähteekö se sittenkin palautukseen.

PS. Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

1 kommentti:

  1. Tyktyk täältähhii :D Tyktyktykkään sen verta että muistin sinnuu liebsterillä! http://viidentahdenmetsa.blogspot.fi/2012/08/haastelua-haasteista.html

    VastaaPoista