torstai 16. tammikuuta 2014

| Peiliterveiset 90-luvulta

 

Kaapissani porukoiden luona on pyörinyt vuosikaudet ala-asteella askaroimani peili. Nyt kun se nousi taas siivouksen yhteydessä esiin, se näyttikin yhtäkkiä kovasti ajankohtaiselta. Tämäntyyppisiä muotoja ja vaneria kun on vilahdellut viime aikoina sisustusblogeissa ja lehdissä tuhkatiheään. Hanna 9v. on siis tietämättään jo 90-luvulla ennakoinut 2010-luvun sisustustrendejä!

Nyt olen katsellut peiliä piirongin päällä sillä silmällä ja tuuminut, maalaisiko sen spray- tai jollain muulla maalilla vielä vähän modernimmaksi vai jättäisikö sen tuommoiselleen. Mitä te tekisitte?

3 kommenttia:

 1. HAHAHAHAH omg miten hieno.:D Tää on kyllä just tämmösenään hyvä.. Ehkä joku lakka päälle? Vai mitä moternia väriä sie tälle aattelit noin niinku hypoteettisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mie visioin mielessäni niinkin villiä ja persoonallista valintaa kuin valkoista ja mustaa, mutta luulen että jätän sen kuitenkin tuommoselleen. On se kuitenkin aika symppis noin. :D

   Poista
  2. Joo ehkä musta-valkoinen maali veis tästä tämän persoonallisen otteen.:) Tämä on kyllä ihan yyberhiano ihan tämmösenään.

   Poista