tiistai 14. tammikuuta 2014

| DIY-roskis

Tämä on roskis. Ihan kelvollinen diy-roskis, koottu joulun jäljiltä eteisessä pyörineestä pahvilaatikosta, muovikassista ja tapetinjämäpätkästä. Se on myös malliesimerkki siitä, kuinka ihminen silkkaa laiskuuttaan aiheuttaa itselleen ylimääräistä ärsytystä ja hankaluutta.

Suunnitelmissa oli tehdä roskis työpöydän nurkkaukseen. Tiesin, että sen pitää olla leveys- ja pituussuunnassa suhteellisen kapea, että se sopii piirongin ja seinän väliin jalkalampun kanssa. Ongelman avain on tuo jalkalamppu, jonka jalka vie nurkasta sikana tilaa ja aiheuttaa hankaluuksia minkään muun esineen lattialle sijoittamisessa. Tiedostin siis ongelman, ja olisin varmaan keksinyt siihen jonkin ratkaisunkin (tehnyt vaikka vähän pienemmän roskiksen niin kuin alun perin oli ajatus), mutta koska olin laiska, jätin sen yksinkertaisesti huomioimatta. Suljin silmäni. Ignoorasin. Käänsin selkäni. Tein mitä huvitti kun en jaksanut a) miettiä, b) etsiä pienempää pahvilaatikkoa tai c) kutistaa sitä mikä sattui olemaan käsillä.



Lopputuloksena on roskis, joka on tuettu suoraan asentoon lampunjalan päälle kirjojen avulla, ja joka siitä huolimatta pilkistää piirongin takaa esiin vaikka ajatuksena oli saada se siististi nurkkaan pois näkyvistä.

Että näin, hyvät naiset ja herrat. Ei todellakaan näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti