perjantai 14. kesäkuuta 2013

Paras tapa viettää kesäpäivä | The best way to enjoy a summer day

Kävi sitten niin, että ihanat toverit kihlautuivat eilen (oli jo aikakin!). Sen kunniaksi ajateltiin käydä ihan kolmistaan vähän vaan kahvittelemassa kaupungilla. Se ajatushan lähti sitten lapasesta ja päivästä sukeutui toverin sanoin kahdeksan tunnin riemuralli täynnä pitsaa, auringonpaistetta, hymyjä ja halauksia, jäätelöä, olusia, hattaraa, kuoharia ja ennen kaikkea parhaita tovereita!


Päivä alkoi mansikkapavlovalla Kauppaneuvoksen kahvilassa.
Ja ihan Kauppaneuvoksen naapurissa sijaitsee Kesälato. Soiteltiin joutilaaksi tiedetyille tovereille ja suunnattiin latoon pitsalle. Ja sittenhän se homma lähtikin jo ihanasti lapasesta. 


Pitsa oli ihan mielettömän hyvää! Kehotan kyllä lämpimästi kaikkia hyvän pitsan ystäviä käymään Kesäladossa tänä kesänä. 


Vieläkään en saanut mojitoa koska minttu. Mutta tämä oli melkein yhtä hyvää, sisältäen ainakin ginger alea, murskattua limeä ja rommia.
Ja kyllähän nyt tivolissa pitää ainakin kerran kesässä käydä syömässä hattarat!
Viimeinen pysäkki oli Jokiasema, missä juotiin vielä yhdet (muun muassa kuoharia kierrekorkkipullosta). Iltayhdeksältä oli ihana pyöräillä kotiin viilenevässä ja hyväntuoksuisessa kesäillassa ja tuumia auringon hieman punakoittamana, että eipä mennyt tämäkään päivä hukkaan. Ei harmita yhtään, vaikka tänään onkin taas kylmä ja sataa vettä. 

Yesterday my friends got engaged (finally!). At first the plan was to go just the three of us to have coffee and cake for the occasion. In the end we spent the whole day out with a bunch of our friends. We had the best pizza in town, some beer, some ice cream and candy floss at the fun fair and of course the best time with the best people. It was a wonderful day and I'm not even too bummed about the cold and rainy weather today. 

2 kommenttia:

  1. Ihanat värit näissä kuvissa(jee uusi kamera jee)!:) Ja kiitos kiitos... mie varmaan nämä kuvat tallennan omalle koneelle..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No elä muuta sano, jee! Ja hei mie voin lähettää sulle koko satsin, toisin sanoen laitan vaikka dropboxiin ja linkkaan sulle. :)

      Poista