tiistai 4. kesäkuuta 2013

Ovisomistus | Front door decor


Viime maaseutureissulla tuli tehtyä oikein kirjaimellisesti ovisomiste. On nimittäin niin saamarin soma kranssi että toverit varmaan luulee erehtyneensä ovesta kun sunnuntaina tulevat juhlimaan. Ei tuo söpöys ole ehkä ihan miun ominta alaa.


Ja tekoprosessihan näytti tältä. Voin kertoa että meinasi vähän hirvittää kun kissa pyöri kuumaliimapistoolin ympärillä, mutta hienosti se osasi väistellä kaikkea pöydällä lojuvaa eikä tapahtunut mitään katastrofeja. 


Kranssipohjan ostin Tiimarista, päivänkakkarat löytyi kirppikseltä ja loput kamat kotoa. Simpukat on Tanskasta Kerteminden rannalta kerättyjä, eli tunnearvoa on heillä kivasti. Ja sitten vaan koko höskä kuumaliimalla kasaan ja nyt on niin kesäistä että oksat pois.

Last time I was on the countryside I made this wreath for our front door. I have to admit it came up almost too cute for my taste but what the hell. It's summer after all and a little cuteness won't hurt, right? I found the daisies from a flea market and the other accessories from my own storage. The sea shells are from Kerteminde in Denmark. I think it's nice to have a background story for them so it's not just another piece of decoration. As you can see, our cat was really helpful while I was putting the wreath together.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti