perjantai 14. maaliskuuta 2014

| Piirongin päällä


Kokosin piirongin päälle viime viikonloppuna sekalaisen seurakunnan ilahduttavia juttuja. Tuo kuparinen kynttilänjalka on ilmeisesti tullut jäädäkseen, sitä ei tee mieli raivata pois vaikka kynttilöitä ei valon lisääntyessä tule enää juuri poltettua. 

Noin yleisesti ottaen vieroksun ajatusta kirjoilla sisustamisesta, mutta tuumasin sen tässä tapauksessa olevan ihan ookoo koska meillä noita kirjoja oikeasti pyörii joka nurkassa. Johonkinhan ne on pantava, niin miksei sitten voisi nostaltaa muutamaa kauniimpaa yksilöä esillekin? Pidän kirjoista esineinä, joten miksi en laittaisi niitä sellaiseen paikkaan jossa ne ovat silmänilona? (Tästä huolimatta en edelleenkään aio värikoodata kirjahyllyäni. Ikinä.) 

Neilikkavaasi nököttää metallivadilla koska kyseessä on se kovan onnen maljakko jonka hajotin puhdistusvimmoissani viime keväänä. Ei se suoranaisesti vuoda, mutta tuumasin että parempi vara kuin vahinko. Ei olisi kauhean kiva yllätys huomata aamulla, että rikkinäinen maljakko on valuttanut kaikki vedet meikän tietokoneelle. 

Tukholman tuliaiset nököttävät myös siinä silmien alla ja käden ulottuvilla. Olen käytellyt L'Occitanen käsirasvaa varoen, kun pelkään että minituubi pääsee loppumaan ihan liian pian. Tulin muuten siihen tulokseen, että asioiden ripustaminen washi-teipillä seinään on blogimaailman suurin huijaus. Tuo kortti kesti seinässä kaksi minuuttia ennen kuin kuului plopp ja sen sai kaivaa esiin piirongin takaa. Toverille oli käynyt sama homma postikortin ja washi-teipin kanssa. Se ei vaan toimi. 

Kiinnostaako ketään muuten lukea tällaisia puolen kilometrin mittaisia selostuksia ei-oikein-mistään? Mietin, että tämänkin kuvituksen olisi voinut kuitata tuolla ensimmäisellä kappaleella ja jättää loput pois. Onko enemmän enemmän? Vai sittenkin vähemmän? Eikun mitä? 

4 kommenttia:

 1. Ah tuo lamppu! Aina kuolannut sitä, pakko joskus saada. Aika arvokas vaan kun design stockholm :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, Block on kyllä melkoinen blogiklisee. :D Enkä olisi kyllä itsekään raaskinut sitä ikinä itse ostaa, mutta sain tuon muutama vuosi sitten palkinnoksi kirjoituskilpailussa. Kannatti osallistua! :)

   Poista
 2. Ah, just hyviä sun haahuilusepustukset. Ei-mistään on aiheista melkeinpä paras, ei aina tarvitse suorittaa. :) Kauniita kuvia ja asetelmia, nämä tuovat rennon kiireettömän olon tänne lukijapäähän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos! Kiva kuullla että tällekin postaustyypille löytyy kannattajansa. :) Näitä tulee epäilemättä jatkossakin säännöllisen epäsäännöllisesti, kun ei ole mitään varsinaista asiaa mutta tekee silti mieli päivittää.

   Poista