sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

| Brunssia Joensuussa: Surakan baari

Näihin päiviin saakka Joensuu on laahannut kehityksen jälkijunassa mitä brunsseihin tulee. Onneksi Surakan baari korjasi tämän puutteen ja nyt pääsevät susirajankin nuoret hipsterit nauttimaan samppanjaa ja pannukakkuja sunnuntaiaamupäivän ratoksi. 

Käytiin tänään ukkelin kanssa testaamassa tuo Surakan baarin brunssi ja kyllähän se päihitti esimerkiksi taannoin nautitun laiva-aamiaisen ihan kädet pystyssä. Tarjolla oli melko perinteinen brunssisetti: pekonia, munakokkelia (hyvää!), röstiperunaa, voisarvia (söin kaksi koska hyvää), paahtoleipää ja marmeladia, leikkeleitä ja juustoa, hedelmiä, pannukakkuja (ekstrakuohkeita, ekstrahyviä) ja vaahterasiirappia, suklaamoussea, kahvia, teetä, mehua, you name it. Tupa oli melkoisen täynnä, joten paikalle saa nähtävästi ilmestyä joko hyvissä ajoin tai sitten sopivan myöhään ettei tarvitse odotella istumapaikkojen vapautumista. Olin taas huono bloggari ja söin niin innoissani etten muistanut ottaa edes kuvia, joten joudutte nyt uskomaan miun sanaan kun sanon että ruoka oli kaunista ja hyvää ja sitä oli riittävästi. Suosittelen lämmöllä. 


Surakan baari löytyy Taitokorttelista, Rantakatu 11-13, ja brunssia tarjoillaan sunnuntaisin klo 12-15 hintaan 15 euroa/henkilö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti