tiistai 21. toukokuuta 2013

Inspiraatiota romukasoista | Inspired by junk

Käytiin isännän sukulaisten nurkissa tutkimassa erästä pöytää terassikalustoa ajatellen. Samalla tuli silmäiltyä ison hallin nurkalla ollutta romumetallikasaa, joka on kuulemma kesän mittaan lähdössä keräykseen. Tietysti sieltä kasasta sattui silmään kaikkea jännää, mutta erityisesti jäi mieleen matalahko metallinen pöydän runko, tiedä mikä työtaso hän lie joskus ollut, mutta näytti jokseenkin täydellisen kokoiselta sohvapöydäksi. Isäntä näki minun ilmeen ja totesi, että tuo se ei muuten tiedä hyvää. Heehhehee, olipa miesparka taas niin oikeassa. Jos mie saan tahtoni läpi niin meille tulee metallirunkoinen sohvapöytä! Samoista nurkista löytyi myös jokseenkin perfectoksi harmaantunutta lautamateriaalia josta pöytään saa kannen ja alatason. 

Koska olen vihmerä bloggaaja, kamera ei tietenkään taaskaan ollut mukana. Voi ryönä. Siksipä guuglen tarjoilemaa kuvainspiraatiota joka on vähän sinne päin muttei kuitenkaan ihan. 

kuva: Custommade.com

kuva: Custommade.com

kuva: Knock Off Decor

Siksi toisekseen samoilta nurkilta löytyi valtava määrä erilaista puutavaraa, myös käsittelemätöntä pyöreää hirttä. Hihii. 

kuva: Lushome

kuva: Rotsen Furniture

Sain kotimatkalla tuumiskellessani vision mustalla nahkalla päällystetyistä jakkaroista joissa olisi ehkä jonkinlaiset kädensijat siirtelyä helpottamaan. Näissä kuvissa on asioita jo vähän sinne päin, mutta ei ihan justiin. Se on sitten toinen juttu, että a) saanko koskaan oikeasti aikaiseksi tehdä tämmöistä b) osaanko mie tehdä ja c) mihin ne valmiit jakkarat sit laitettaisiin  kun ei meille mahdu. Mutta joistain haaveistaan pitää tehdä totta heti eikä sitku. Vaikka sitten pölkkyjakkaroista. 

We visited my boyfriend's relatives in search for a table to our back porch/terrace/whatever. While we were at it, I also checked out the junk piles behind the warehouse and got seriously inspired by a metal frame I saw there. It would make a perfect coffee table with woodwork made of old, grey plank. Also there was a huge pile of all kinds of timber and I immediately got this vision of black leather upholstered log stools. I want them even though I'm not sure if I have the skill to make them but at least I want to try. Also, I have no idea where to put them because our flat is so damn small! But some dreams should come true now and not sometime. 

2 kommenttia:

  1. Hienoja visioita! Jään innolla odottamaan toteutusta. Mä oon kanssa ihan hulluna pöllijakkaroihin, ja niitä onkin terassilla jo muutama. Yhteen virkkasin pehmusteen, joka on tuolla blogissani näkösällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa nähdä toteutuuko nää miun ideat jo lähiaikoina vai sitten joskus tai ehkä ei ikinä. Sen näkee sitten. :D Mutta pitääpäs käydä kurkkaamassa blogiasi, kiva kun jätit kommenttia!

      Poista