tiistai 12. maaliskuuta 2013

Terveisiä maalta, osa 4 | Hi from the Country, part 4

Helou toverit, hengissä ollaan! Tänään tuli todistettua muun muassa se, että ihan aina kun meitsi yrittäis tulostaa jotakin oikeasti tarpeellista, tulostimesta loppuu muste. Ei ollut nimittäin ensimmäinen eikä toinenkaan kerta kun niin kävi. Meinas keljuttaa.


Mutta että gradu on tällä hetkellä ensimmäistä kertaa ikinä paperisessa muodossa (lopuksi-luku tosin puuttuu vielä) ja punakynän alla. Aamupäivällä olin ihan että tralalaa jee editointia. Nyt se on sitten että ei stana, editointia. On melko masentavaa huomata, että ensinnäkin suurin osa kirjoitetusta tekstistä on aika onnetonta räpellystä ja joukkoon mahtuu vain muutamia hyviä hetkiä ja toisekseen, että koko roska vaatii vielä aika hiton paljon työtä. Örh. 


Viikonlopun pidin ihan suosiolla vapaata koko roskasta (siitäkin huolimatta, että nyt olis sen itkupaniikkiraivokirjoitusnurkassaitkun vuoro). Isäntä tuli taas käymään ja pariskuntailtiin niin maan perusteellisesti että herkempää vois ällöttää. Mie väänsin liekeissä amerikkalaisia pannukakkuja aamupalaksi kun oli joku muukin niitä syömässä kuin minä. En jaksanut lavastaa blogia varten mitään fiiniä aamupalakattausta, ihan on au naturel -tilanne palaneine pannareineen. 

(Tuo myrkynvihreä muovilautanen on muuten jotenkin tosi puhutteleva sulaneine reunoineen.)


Käytiin koiruuden kanssa kävelemässä ja kahtomassa ralliautoja. (Silleen sopivan kaukaa, ettei karvajalkaa alkanut ahistaa.)


Käytiin  myös lumikenkäilemässä. Karvatohveli halusi ehdottomasti mukaan, vaikka se joutui raukka rämpimään lähes umpihangessa. Yritin ehdottaa että mitäs jos jäisit pihaan, mutta ei kun mukaan piti päästä. 

Toisin sanoen oli ihan yltiötervehenkinen viikonloppu. Lupaan että tämä ei tule toistumaan. (Nyt kiireellä jostain sitä suklaata.)


Ja tänään oli taas kissa apuna kirjoitushommissa heti aamutuimaan.

Vielä tämä viikko on talonvahtihommia, sunnuntaina pääsee sit takas ihmisten ilmoille.


Today I printed my thesis for the first time. Now it's time for some serious editing! Past weekend my boyfriend came to visit me again and we were so damn cute and sporty that I promise it won't happen again anytime soon. We went for a walk with the dog, did some snowshoe walking and I made us some American-style pancakes for breakfast. This morning the cat was already there to help me with my thesis when I opened my laptop. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti