lauantai 23. maaliskuuta 2013

Lisää kalloja | More Skulls

Käytiin toverin kanssa pitkästä aikaa kirppistelemässä ja moikkaamassa toista toveria pienokaisineen. Voipi olla että oli viimeinen kerta kirppiksiä tai sosiaalista elämää ennen kuin gradu on palautettu, tuntuis vähän siltä.   Mutta olipa hyvä kun tuli nyt lähdettyä, oli tosi kiva päivä ja kavereita kiva nähdä ja kirppikseltäkin löytyi kotiin vietävää. 


Toverille ihmettelin kirppiksellä tätä toppia hypisteltyäni, että on se kumma juttu kun ei mulla ole ikinä ollut mitään pääkallovaihetta. Ei edes teininä. Nyt on sitten kuitenkin pääkallot alkaneet kiinnostaa. Tämä toppi oli jokseenkin hiutunut ja kulahtanut mutta semmoisella hyvällä tavalla, että sovittaessa oli mukava päällä. Ja nuo silmälappukallot nyt vaan oli sympaattisia. Totesin että hintaa olisi entivanhaan ollut ehkä 50 senttiä, nyt sitä oli euron verran, mutta pulitin sen ihan suosiolla koska tykästyin vaatteeseen niin kovasti. 


Topille löytyi toveriksi turkoosit shortsit. Kannoin niitä kainalossa ja aprikoin, löytyisikö omasta kaapista moiselle muotivärille kavereita, että kannattaako niitä nyt ollenkaan ostaa. Toveri lohdutti, että musta, valkoinen ja harmaa nyt ainakin käy. Ja itselläni syttyi idealamppu: mullahan on se ikivanha keltainen neuletakki! Jotenkin ajatus tuntui niin överiltä että sitä oli kotona ensi töikseen kokeiltava. 


Ja vot hyvältähän se näyttää! Ilahduttavan värikkäältä ja niin penteleen kesäiseltä että miten tässä jaksaa oottaa? 
Neuletakki vanha, H&M, toppi 1e, shortsit 3e
Jonkinlaista ikäkriisiä tässä taitaa syntymäpäivän jälkimainingeissa tosin pukata. Tuumin toverille noita kamppeita kirppiksellä sovitettuani, että näytin niissä noin kymmenen vuotta nuoremmalta kuin olenkaan ja että onko se nyt sitten ok pukeutua niin kuin teini-ikäinen? Että eikö sitä pitäisi pikku hiljaa alkaa pukeutua ikänsä mukaisesti? Mutta sitten tulin siihen tulokseen että perhana, minähän käytän just semmoisia vaatteita joista itse tykkään, iästä riippumatta. 

...Toivottavasti sitten viisikymppisenä tykkään jostain muusta kuin minishortseista ja hihattomista paidoista. 


Two things I found from flea market today: a sleeveless skull top and a pair of turquoise shorts. I have never had a thing for skulls before this. I wonder where it comes from. First I had some doubts about the colour of the shorts but then I realized it goes not just with black, white and grey but with yellow as well! Gotta love the colour combination of the shorts and my old cardigan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti