sunnuntai 28. lokakuuta 2012

This is Halloween: Sadako The Ring -elokuvista

Tästä ekana taustamusiikkia soimaan:Eilen siis vietettiin kaveriporukalla Halloweenia naamiaisten merkeissä. Paikkana oli tunnelmallinen erämaja metsän keskellä, näytti muuten melko aavemaiselta täysikuun valossa. Viime vuonna samoissa pirskeissä olin Sofi Oksanen, tänä vuonna Ringu-elokuvien Sadako (se pelottava telkkarista ryömivä tyttö). Harmi, että kumpikin asu jäi vähän huonolle dokumentoinnille koska itse olin lopputuloksiin melkoisen tyytyväinen ja viime vuoden asusta sain sen verran kehuja että siihen meinasi ihan häkeltyä. Tänä vuonna onnistuin menestyksekkäästi säikäyttämään ihmisen tai pari, eli jonkinlainen suksee sekin.

Mutta tosiaan, tänä vuonna asun oli tarkoitus näyttää jokseenkin tämän suuntaiselta:

Kuvalähteet: 1. Täältä, 2. täältä ja 3. täältä

(Viittauskohteena käytin tosiaan nimenomaan alkuperäistä, japanilaista versiota, toim. huom.)

Asuun tarvittavista materiaaleista peruukki kustansi eniten, noin 15 euroa netistä tilattuna. Lisäksi tarvittiin vähän erilaista kosmetiikkatavaraa sekä valkoinen lakana (2 euroa Kontista), josta ompelin mekon. 


Hiustensuoristusgeelillä peruukista sai vähemmän sähköisen. Talkki auttaa ihomaalia pysymään paremmin ja alle levitettävä perusvoide ehkäisee ihon kiristämistä. Nuo ihomaalit oli ihan onnetonta halpiskamaa jonka levittäminen iholle tasaisesti oli käytännössä mahdottomuus. Lisäksi käytin tummanharmaata luomiväriä, jota levittelin onnettomalla halpis-poskipunasudilla josta irtosi varmaan puolet karvoista ensimmäisellä käyttökerralla. Pitäis tähän ikään mennessä jo tietää, että halvalla ei saa hyvää. Jos olisin raaskinut maksaa enemmän kuin kolme euroa, olisin ehkä saanut sudin jota voisi käyttää toistekin. Bleh.

YouTube on pullollaan erilaisia meikkitutoriaaleja, itse havaitsin tämän melko hyväksi ja selkeäksi: 
Lopputulosta ehdin kuvailla takapihalla sillä aikaa kun isäntä maalasi omaa naamaansa.

En tajunnut poistaa kynsilakkoja varpaista, mutta väri oli onneksi henkeen sopiva.

Pitsi löytyi äidin kangasjemmoista. Mekon repiminen ja 'homehduttaminen' oli melko hauskaa.

Stare.
Kaverien otoksia en ole vielä nähnyt, mutta omalla kameralla ei nyt sitten tämän parempia kuvia ole kun tuli vähän kiire lähteä niin en ehtinyt pyytää isäntää hotailemaan kunnollisia kokovartalokuvia. Jalusta, kuka hankkis mulle jalustan? Joulupukki? (PS. Uus kamera ois kans kiva.)

Olisko kellään muuten kiinnostusta nähdä sitä Sofi Oksas -asua tai osia siitä? Tökkikää vaikka tuota Tyktyk-toimintoa tuossa alla jos kiinnostaa ettekä jaksa kirjoittaa sitä kommenttiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti