perjantai 26. lokakuuta 2012

Arpaonnea

Tässä viime aikoina onni on potkinut erinäisissä arvonnoissa suorastaan hämmentävän tiheään. Yksi onnenpotku sattui Pupulandia-blogin Jolie-arvonnassa, jossa voittajat saivat siis valita Jolie-luonnonkosmetiikkakaupan valikoimista mieleisensä palkinnon. (Niin että kiitos vain sekä Jennille että Jolien tyypeille!) Minä valitsin Terre d'Oc-merkin ripsivärin, kun halusin kokeilla että miten luonnonaineksista tehty ripsari pärjää 'tavalliselle' ripsivärille. 

Viime viikolla postilaatikossa odotti kiva kirje. 


Ja kuoren sisältä löytyi kaunis paketti kivan saatekirjeen kanssa. Vähän aikaa piti hypistellä ennen kuin raaskin aukaista tuon kääreen.


Ja tämmöinen kaunis pakkaus sieltä kääröstä kierähti esiin.


Kerran olen tätä testannut ja täytyy myöntää, että miun rima on ripsivärin suhteen sen verran korkealla, että ei tämä vedä vertoja normiripsarille. En tietenkään tajunnut ottaa kuvia, mutta onneksi Halo-blogin Hannamari on tehnyt sen ja myös kirjoittanut aiheesta kattavasti. Vähän ehkä pani miettimään, kun Hannamari mainitsi tavallisten kemikaaliripsarien sisältävän syöpää aiheuttavia aineita. Se kyllä nopeasti kallistaa vaakaa luomuripsarin suuntaan vaikka se vähän helpommin lähteekin valumaan, jos silmistä vuotaa vettä ja vaikka se vähän jättääkin paakkuja vaikka kuin harjais. 

Mutta katsellaan nyt. Otan Terre d'Ocin vakituiseen käyttöön kunhan entinen ripsarini loppuu. Palataan asiaan sitten muutaman kuukauden käytön jälkeen ja katsotaan mikä on lopullinen tuomio. 

Nyt mie lähen maalle ja veikkaan että seuraavan kerran tulee Halloween-henkisiä kuulumisia, ehkä vasta ensi viikon puolella. Kassellaan, miten hurjat on meiningit viikonloppuna. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti