maanantai 15. lokakuuta 2012

Tavaranvaihtoillan juttuja

Tänään on ollut (ainakin meilläpäin) ihanan aurinkoinen päivä ja minä päätinkin rempseästi heittää gradukirjat nurkkaan ja lähteä ulos imemään itseeni auringonvaloa kun siihen vielä on mahdollisuus. Kuvia on tulossa, mutta sitä ennen palataan vielä lauantain juttuihin. Silloin siis pidettiin tyttöporukalla tavarankierrätys- ja kahvittelu- ja rupatteluiltaa ja aika kivasti siellä tavara vaihtoikin omistajaa. 

Tarjolla oli kirjoja, levyjä, elokuvia, astioita, kynttiläjuttuja ja muuta pientä sisustustavaraa ja jonkin verran vaatteita ja kenkiä. Todettiin, että vaatteiden vaihtaminen on meidän kaveriporukassa ehkä vähän hankalaa, kun kaikki ollaan aika eri kokoisia. Todettiin myös, että tällaisissa kaverien kesken järjestettävissä illoissa on kynnys vähän korkeammalla siinä että mitä edes kehtaa tuoda tarjolle. Kirppikselle sitä kehtaa jättää sellaistakin kamaa, jota ei kavereille ikinä tarjoaisi. Toisaalta se ehkä johtuu siitäkin, että suunnilleen tietää kavereiden mieltymykset ja sen, millaisista jutuista toverit tykkää. Kirppiksellä puolestaan ei koskaan tiedä, milloin jollekin asialle löytyy juuri oikea ostaja, vaikka sitä itse pitäisikin ihan hirveänä. :D


Ihania puseroita mutta wääh väärän kokoisia! 

Itselleni mukaan lähti vaihtokauppoina metallilankainen kori, Ikean torkkupeitto, vyö ja yksi kirja joka menee joululahjaksi. 

Kori pääsi ensi hätään pyykkipoikavasuksi. Joka kerta pyykkejä ripustaessa häiritsi, kun meidän pyykkipojat rökötti vaan muovipussissa. Tietysti jos oikein olis esteetikko niin miehän hankkisin puiset pyykkipojat noiden muovisten tilalle, mutta joku raja sentään. Kun kerran entiset on käyttökelpoisia niin miksi hankkia uutta? 

Kesän tullen tuo kori pääsee luultavasti pihalle kukkahommiin, siinä on siis kaksi koukkua joista sen voi ripustaa vaikka aitaan.


Olin mukana kirppiksellä kun toveri L löysi tuon torkkupeiton, ja ilmoitin että jos sille ei löydy paikkaa niin minä voin adoptoida sen! Ei mulla itsellänikään ollut sille paikkaa tiedossa, mutta otin sen silti huostaani kun L toi sen mukanaan eilen. 

Lisäksi vaihdoin toveri S:n kanssa omat pöllökorvakoruni tuohon kuvassa näkyvään vyöhön. Se menee mukavasti yksinkertaisten, yksiväristen mekkojen tai tunikoiden kanssa. Tai niin mie ainakin kuvittelen. Öh.Mutta että näin. Tiedossa on siis lähiaikoina ainakin eilisiä kirppislöydöksiä, yhden ihanan kaupan esittelyä ja tämänpäiväisen ulkoilun kuvasatoa. Vaikka olen viime ajat kaiholla muistellut kaunista Odensea, niin tänään muistin taas että no on se tämä kotoinen Joensuukin kyllä oikeassa valossa aika samperin nätti paikka. 

2 kommenttia:

 1. Ompa hieno kori, keneltähän lie! ;)

  -L-

  PS. Ainahan niitä pyykkipoikia voisi tuunata mieluisemmiksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, niin muuten onki! Ja jo mie onnistuin sen rikkomaan, toinen niistä koukuista jäi käteen kun kikkailin sen kanssa. x) Mut enköhän mie saa sen fiksattua sitten kun ripustustarvetta ilmenee. :D

   ..Pitäisköhän kokeilla pyykkipoikien spraymaalaamista. Tosin epäilen että sen jälkeen jäis kaikkiin vaatteisiin jotain epämääräisiä tahroja, mikä ei ehkä oo ihan toivottavaa. :D

   Poista