keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

| Jos minulla olisi Instagram

Jos minulla olisi käytössäni Instagram, olisin spämmännyt sen tänään täyteen ainakin tämmöistä:


Kisu!

Myyrät ei syöneetkään kaikkia miun tulppaaninsipuleita viime syksynä!

Kohta pääsee syömään itse kasvatettua itsestään kasvanutta ruohosipulia.


 Salaattia ja teetä Super Smoothie Caféssa toverin kanssa. 

Hain pääsiäistä varten kirjastosta lukemista. 

Jos käyttäisin Instagramia, siellä olisi luultavasti tänään ollut kuvia myös ainakin tietokoneesta ja teekupista (etäpäivä), pyykkinarulla kuivuvista pyykeistä (eka kertaa pihalla!) sekä isosta kassillisesta jogurttia (käytiin tekemässä ruokaostokset pääsiäistä varten hyvissä ajoin). 

Mutta onneksi voin tunkea kaikki nämä randomit kuvat myös tänne hohoho. 

4 kommenttia:

 1. Itse vastaan spämmäisin täyteen käsitöitä mitä teen sillä hetkellä tai kahvikupeista. :D Enpä ole innostunut kyseisestä paikasta, joten säästyypä siltäkin ;)
  Mutta hienoa hei, että myyrille ei ole kaikki maittaneet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on sen verta vanha puhelin, että sillä ei paljon instagrammailla. Oon vähän vastarannankiiski mitä koko älypuhelintouhuun tulee, mutta täytyy myöntää että jos mulla älyluuri olis niin varmaan ekana liittyisin Instagramiin. :D

   Ja tuo oli kyllä tosi positiivinen yllätys että tulppaaneja nousee ihan useampiakin tuolta kukkapenkin syövereistä, mie viime syksynä katoin sitä myllerrystä että ei stna, sinne meni parempiin suihin miun istutukset! :D

   Poista
 2. Ihana kisu! ❤ Sieltä ne vaan pukkaa maasta, kasvit. Upeeta ku kevät on jo näin pitkällä.

  Aurinkoista pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kissa on kyllä symppis tyyppi, se ei siis ole meidän oma vaan hengaa tässä lähitienoilla ja ilmestyy aina jostain pusikoista kun huomaa että olen pihalla ja vaatii huomiota. :D Ja tämä on kyllä ihan häkellyttävää ja samalla superhienoa kun on kuitenkin vasta huhtikuun puoliväli ja kasvimaa puskee jo itua!

   Poista